duminică, martie 23, 2008

no subject in particular

'de ce' este cea mai grea intrebare, cu cel mai simplu raspuns: 'ca sa'ntrebe prostii'

duminică, martie 16, 2008

vineri

vineri am patit ceva: m-am aflat in situatia in care nu am gasit nici un plan la indemana pentru daydreaming. Ma gandeam ce-as face daca mi-as permite o ora, jumatate de zi sau doua zile de "stat degeaba". Si nu mi-am gasit nici un carlig, nimic. Sa ma plimb prin Lisboa sa ma uit la rau si la Botero pe ploaie? Sa stau in pat o zi intreaga citind? Sa merg la muzeu? Sa ma dau cu masina pana la munte (eu doar uitandu-ma pe geam si alegand muzica, bineinteles)? Shopping? Sa merg sa mananc ceva bun intr-un loc frumos? Sa merg la piata sa mananc heringi? Sa ma intalnesc cu prietenii mei? Sa dorm?
Nimic. M-am cam nelinistit. Sfatul pe care l-am primit a fost sa incep prin a dormi, cu promisiunea ca imi voi recapata capacitatea de ma entuziasma odata odihnita.

Azi am fost foarte tentata sa pun mana pe un calendar si pe internet si sa planific alte excursii neverosimile, vacante care nu se vor intampla anul asta. Pesemne ca incepe deja sa-mi treaca, dar maine e luni, the end of all time-out things. Hopa sus, la razboi.

duminică, martie 09, 2008

ninja

Singurul cuvant format din trei silabe pe care Lucretia il poate [kinda'] spune deocamdata este "papanasi". Ea zice pa-pa-pani. In rest numai cuvinte formate din cel mult doua silabe - sau cuvinte mai lungi pe care le porecleste, prescurteaza etc.
Eu sunt Muna, Ovidiu este Odu. Adina este Dadi. Calin este Căcă. Bebe este Tutru. Si asa mai departe...
Am fost ieri la prima petrecere de fetite (toate mai mari cu cel putin juma' de an), la ziua Zincăi. Lucretia s+a distrat foarte bine, a incasat o palma, a fost imbrancita de-a cazut in fund si aproape stransa de gat (stiti schema aia din filmele cu batai, in care unul este prins de la spate cu bratul agresorului trecut pe sub barbie si apoi ii este rupt gatul? - cam asa a fost). Oricum, toata lumea s-a distrat de minune, Lucretia mai vrea la petreceri cu fetite si poate data viitoare invata macar sa se fereasca.