luni, ianuarie 13, 2014

punct

L-am visat pe tata. Vine in mijlocul unui haos organizatoric semi-vesel - cel obisnuit. Si imi spune ca e foarte suparat, cum de nu mi-am dat eu seama ca el nu a murit. Si trezindu-ma am incercat sa-mi amintesc cum arata la cimitir, la inmormantare, sa verific: da, murise, nu e nicio indoiala.

Mai tarziu am fost la Mihailesti, prima data la casa goala. Am fost cu Sergiu in dormitor, pisica dormea pe un scaunel, iar salteaua era patata, patul nefacut. Niste haine, o pijama, pe un colt de scaun. Si a doua zi am fost sa ma intalnesc cu mama, o matusa si un unchi. Si toti vorbeau de tata ca si cum el era mort. Nu ma mai duc vreodata.

1 comentarii :

  1. AIB FUNDING. spunea...

    Sunt foarte recunoscător față de firma de împrumuturi Elegant pentru că m-a ajutat să obțin un împrumut de 600.000 USD cu ajutorul ofițerului de împrumut Russ Harry și voi fi întotdeauna recunoscător. Viața mea s-a schimbat, banii mi-au fost plătiți, dețin acum o afacere pe care o întrețineam pentru familia mea. Sunt recunoscător pentru tine, domnule Russ, și Dumnezeu să vă binecuvânteze. Le puteți contacta pentru asistență financiară pe e-mail: Elegantloanfirm@hotmail.com pentru asistența dvs. financiară.