vineri, septembrie 21, 2012

Baiatul bolnav - continuare

Am povestit in postul trecut cam pana in octombrie 2010. Atunci a fost infectia urinara #2 (cu o klebsiela rea de tot, luata din spital cu ocazia cistografiei) si bronsiolita. Dupa 1 saptamana in spital cu Sergiu am retras-o pe Lucretia de la gradinita si am tinut-o acasa pana la sfarsitul lui februarie, pentru a nu-l mai expune la viroze.

In decembrie am fost impreuna la Vienna. La recomandarea medicilor de acolo, i-am facut copilului o scintigrafie la varsta de 6 luni(RMN cu substanta de contrast radioactiva care permite masurarea functiei renale). A fost nevoie de anestezie, bebelusii trebuie adormiti fiindca nu stau nemiscati. Este infiroator sa-l vezi stingandu-se intr-o clipita. Apoi am stat pe hol cata vreme doctorii l-au manevrat si m-au chemat dupa 20min, cand isi revenise pentru o clipa, apoi a tot fost in and out pentru vreo doua ore. Si-a revenit bine in cele din urma, medicii au fost blanzi cu noi si au facut analiza bine.

La ecografiile lunare rinichiul incepea sa arate mai bine, pana in ianuarie cand chiar se diminuase dilatarea bazinetului, fusese trecut la Hidronefroza de gradul II si ni s-a recomandat o noua ecografie in 3 luni. Acum am intrerupt si antibioticele. In aprilie a fost rau. Sergiu a luat un rotavirus si a fost foarte bolnav, am fost din nou internati la Grigore Alexandrescu, de data asta la sectia de pediatrie. A fost rau, doctorite incompetente si obraznice. Ecografia din aprilie a aratat o dilatare foarte mare a bazinetului, mai mare decat valoarea de la care scazuse initial. Pana in iulie a fost la fel, din ce in ce mai accentuat, au inceput sa se distinga la eco si deformari ale tesutului renal.

In iunie (la 1 an) am fost din nou la Viena pentru scintigrafie. Am fost din nou internati la Sf. Ana. La noua scintigrafie rezultatul a aratat ca functia renala a rinichiului drept scazuse fata de decembrie iar stangul incepea sa compenseze. Initial au zis sa mai stam, dar dupa ecografia de acasa ne-au chemat din nou in iulie pentru o re-evaluare si am decis operatia.

Acum: decizia este a noastra, a parintilor. Medicii doar recomanda, iti dau pronosticuri, iti prezinta scenarii. In conditiile in care functia renala nu mai putea decat sa se deterioreze, iar tesutul renal deja suferea vizibil din cauza compresiunii, ne-am decis sa-i ascultam si sa operam baiatul.

Noi am ales Viena pentru scintigrafii si apoi pentru operatie pentru ca mi-era teama ca la noi nu sunt pregatiti sa faca fata daca ceva nu merge bine. Si apoi, acolo eram sigura si ca aparatura e suficient de buna, iar doctorii experimentati. A contat pentru mine ca fac in jur de 3-4 exact astfel de operatii pe luna - spre deosebire de chirurgii pe care-i gasisem eu la Grigore Alexandrescu, care fac multe operatii de tot felul, dar doar cateva pe an de acest fel. (Cand am fost eu internata cu Sergiu in octombrie 2010 tocmai fusese operata - nefrectomie - o fetita de 6 luni. Operatia a mers bine, post-operator a fost OK, dar mi s-a rupt inima sa vad in ce conditii stateau dupa operatie. Stresul legat de ce s-ar fi intamplat daca ceva era in neregula sau de o infectie era enorm, m-am simtit mult mai in siguranta la Viena.) De bani mi-a parut rau, dar a fost foarte bine ca am avut suficienti (parintii nostri ne-au ajutat) si am putut face cum am crezut mai bine pentru baiat.

Am stat aproape 3 saptamani la Viena in august 2011. A fost o decizie foarte buna si ii pomenesc mereu pe doctori si pe asistente, care ne-au ajutat foarte mult. Au avut grija cum nu se putea mai bine de baiat. Pentru mine a fost cel mai greu lucru pe care l-am facut in viata mea, si acum plang cand imi amintesc unele momente. Pentru baiatul mic a fost si mai greu, dar nu ne va putea povesti vreodata, fiindca nu putea vorbi la vremea aceea si probabil a uitat.

De atunci e bine. A trecut un an fara infectii urinare si cu ecografii periodice care arata ca rinichiul creste si dilatatia a scazut serios. Nu a disparut complet, dar medicii imi spun ca va mai dura cativa ani pana cand se va estompa. Nici nu e important, daca functioneaza corect si nu mai face infectii urinare, totul e perfect.

De aproape un an vorbesc cu Bianca - prietena unei prietene a surorii mele, n-amintalnit-o niciodata - care are un baietel cu probleme serioase la rinichi. Si i-am povestit despre analize, despre doctori, despre operatie. M-a ajutat si pe mine sa-i povestesc, cred ca si pe ea.

222 comentarii :

  1. Anonim spunea...

    Ma bucur ca ati trecut cu bine de aceasta problema...cunosc foarte bine ce inseamna..Si noi am fost exact in aceeasi situatie...fetita mea s-a nascut cu hidronefroza grad IV si megaureter stanga...am fost la cei mai buni medici din Romania insa pana la urma am ales s-o operam in Franta...totul a decurs foarte bine, problema s-a rezolvat iar fetita noastra are acum doi rinichi functionali. A fost o perioada foarte gra, dar a trecut si acum e totul bine. Multa sanatate va doresc!

  2. Miruna blogs spunea...

    Multumesc, va doresc sanatate. Ma bucur sa mai aud de oameni care au trecut prin acelasi lucru, poate citeste si cineva care are nevoie acum de vreo informatie...

  3. Anonim spunea...

    Buna ziua,

    Puteti va rog sa ma ajutati cu numele spitalului unde ati facut operatia? Fetita mea are o hidronefroza grad 3-4 si trebuie operata destul de repede. Daca se poate sa-mi furnizati informatia la adresa de email gratzic@yahoo.com. Multumesc

  4. Anonim spunea...

    Buna Miruna,

    Fiul meu are hidronefroza bilaterala (are 5 luni) si situatia lui s-a agravat. Ne gandim sa mergem la Viena sa il operam si te-as ruga din suflet sa imi dai niste detalii in acest sens la vdana75@yahoo.com. sau trimite-mi adresa ta de email la adresa scrisa de mine si te intreb eu exact ce ma intereseaza. Multumesc din suflet!

  5. Miruna blogs spunea...

    Din septembrie, cand am scris postul asta, am vorbit cu patru mame. Cele de mai sus plus una. Sper ca ajuta, de-aia am scris.
    E cel mai rau lucru sa ai un copil bolnav. Si sa incepi sa tesi un scenariu spre stapanirea acestei probleme e de ajutor. Am vrut sa prezint o varianta de scenariu, varianta care la noi a functionat.

  6. Anonim spunea...

    Buna Miruna,
    Suntem si noi intr-o situatie similara, ceva mai grava, as putea spune. Baietelul nostru are 4 luni. A fost diagnosticat la varsta de 5 saptamani cu hidronefroza stanga grad 4 (bazinet de aproximativ 2cm) si operat in Romania, pe data de 31.01.2013. Din pacate, operatia a fost un esec si suntem inca in spital cu complicatie la complicatie. A facut un urinom postoperator iar acum loja renala este drenata in continuare cu output zilnic mare. Medicii sunt de parere ca anastomoza va trebui refacuta (evident cu dificultate mai mare decat la prima interventie). Intentionam sa mergem la Viena/Munchen. Crezi ca am putea schimba ceva impresii pe mail? Adresa mea este iulia.romaniuc@gmail.com. Multumesc!

  7. ALINA STRUGARU spunea...

    Buna ziua, va rog sa-mi trimiteti un email cu numarul dvs. de telefon la adresa alinastrugaru83@yahoo.com. Va multumesc. Sanatate multa!

  8. Miruna blogs spunea...

    Am mai vorbit cu cateva mame. Si tot mereu cu Bianca, al carei baietel va fi operat saptamana viitoare. Ne rugam pentru ei, sa le fie bine.

  9. elena spunea...

    Buna seara ,imi puteti da nr dvs de tel la adresa elena7214@yahoo.com?Va multumesc din suflet!

  10. superhainute spunea...

    Buna

    Si noi suntem intr-o situatie similara...de-abia am descoperit ca bebelusa( care are 4 luni) noastra are ceva la rinichi( dupa 2 episoade de ecoli). Acum urmeaza scintigrafia( la carol davila in bucuresti) ....ne rugam in fiecare zi sa nu fie nevoie mai departe de opreratie dar daca cumva este nevoie am vrea sa mergem la Viena.Te rog mult daca imi poti da mai multe detalii despre spitalul si doctorul care l-a operat pe baietelul tau. A fost operatie clasica sau laparoscopic? Aici, in bucuresti am luat legatura cu dr laura topor-de care am auzit numai de bine- dar nu suntem convinsi ca operatia in romania este cea mai buna idee. Multumesc anticipat pt raspunsurile tale. Christina ( christina_bucur@yahoo.com)

  11. Anonim spunea...

    Buna, cam tarziu am gasit mesajele voastre, noi maine operam baietelul la grigore alex. are hidronefroza grad IV de cand s-a nascut...am depistat totin sapt 22 de sarcina.Nu a facut niciodata infectie urinara, am facut si scintigrafie din fericire fara anestezie totala, a stat cuminte..ii dadeam ceai ..se uita atent la un bec..si era infasurat de la brau in jos sichiar nu a miscat 25 min cat a durat scintigrafia.Maine va incerca dna dr sa desfunde cu o sonda ce are si camera, daca nu reuseste il va opera clasic.Pana zilele astea nu am mai fost niciodata in spit.gr.alex. dar la aceasta sectie este foartecurat peste tot, mobilier nou, fiecare pat are toate prizele necesare si aparatura.Sper sa nu fie nevoie, si inca ceva de fiecare data cand m-am dus (4 zile inainte de operatie sa I faca tratament cu antibiotic inainte de interventie) am intalnit o groaza de mamici cu copiii operati dereflux, hidronefroza etc si erau ok, nici o complicatie.Mi-a mai dat sperante ca o sa fie bine.Apropo daca ajuta cu ceva la dna dr Topor am fost.Mi s-a parut extraordinarde buna si in afara de asta opereaza pe banda rulanta (foarte multi copii internatisunt :(

  12. Miruna blogs spunea...

    Mult noroc maine, sa mearga totul foarte bine! Am vazut (pe din-afara) ca sectia de chirurgie de la Grigore Alexandrescu e renovata, veti sta in conditii bune. Sa ne mai scrieti cand reveniti acasa, cu vesti bune!

  13. Anonim spunea...

    Buna am vesti bune, a reusit sa desfunde cu sonda(am mai scris o data dar pt k scriu de pe mobil am apasat aiurea pe nu stiu ce si s-a sters tot ..si acum o sa scriu pe scurt ca la aceasta sectie nimeni nu a vrut spaga..nimeni nu se uita urat la tine..iti sunt explicate raspunsurile la intrebarile care le pui cu zambetul pe buze.Am ramas foarte impresionata..singura figuranta era usiera ;(

  14. Anonim spunea...

    Buna Miruna,

    Imi pare rau sa aud de problemele cu care v-ati confruntat, dar ma bucur sa citesc ca acum cel mic este mai bine.
    Am un baietel de 14 luni, diagnosticat cu mai multe probleme: agenezie partiala de sacru si coccis, teratom sacrococcigian, stenoza de rect si rinichi in potcoava (suspect de sindrom Currarino). :( A fost operat de doua ori: pentru stenoza de rect (dr. Laura Topor) si pentru acea bucata din teratom situata pe canalul medular (la Marie Curie - dr. Sergiu Stoica & dr. Sorin Tarnoveanu). Urmeaza o a treia operatie pentru restul de teratom situat in pelvis :( (Dr. Laura Topor).
    Acum a inceput sa faca si infectii urinare :( Foarte posibil sa fie nevoie si de o interventie chirurgicala si pe aceasta parte :( Ma poti ajuta cu cateva informatii privind spitalul din Viena la cate ati fost voi? Adresa mea de mail este: casi_mihaela@yahoo.com

    Iti multumesc din suflet si va doresc MULTA SANATATE!

    Mihaela Petre

  15. Anonim spunea...

    Buna Miruna, am nevoie si eu de numele spitalului si medicului la care ati fost la viena. Te rog trimite-mi pe mail oana.mănescu@ymail.com. băietelul meu de 3 luni are hidronefroza grad II cel mai probabil fara reflux. Trebuie sa ii fac scintigrafie, uro rmn si cistografie, apoi sa ma gandesc la sonda dublu j sau operatie. Am fost la grigore dar nu stiu daca am nimerit la medicul cel mai bun.... Multumesc din suflet si multa sanatate

  16. Miruna blogs spunea...

    "Dear Mrs.Grigorescu,

    Both kidneys indeed show significant dilatation of the collecting systems. Please, have the echography redone with images of the bladder after voiding (please,have the amount of residual urine noted. I also recommend obtaining a serum creatinine ( a blood test) and if possible a renal scintigraphy. Let me know the results.

    Best regards,

    Michael Marberger"
    februarie 2014. Shit.

  17. Anonim spunea...

    Si eu trebuie sa imi operez baietelul de hidronefroza la Gr Alexandrescu,am vazut un mesaj mai sus de la o pers care si-a operat copilul tot la G A,rugamintea mea ar fi daca poate lua legatura cu mine pt niste informatii. Mail- ul meu este mareselena29@yahoo.com

  18. Anonim spunea...

    Baitelul meu a fost diagnosticat cu hidronefroza inca din timpul sarcinii, iar dupa nastere afectiunea a avansat. Momentan suntem in evidenta la spitalul Grigore Alexandrescu unde i-a fost montata o sonda care a cazut. Va rog sa ma ajutati indrumandu-ma spre clinicile pe care le-ati urmat pe mail mattemada@yahoo.com. Va multumesc!

  19. Ana spunea...

    Buna ziua, as dori si eu pe mail dacă puteți detalii despre clinica, costuri legate de op de hidrofrenoza , multumesc ana_vasilescu2000@yahoo.com

  20. Unknown spunea...

    Buna Miruna, te rog daca iti faci timp sa-mi trimiti mai multe detalii. Clinica, doctorul care sa ocupat de baietel, fetița mea de 15 luni trebuie urgent operata de nefrectomie partiala rinichi si reimplantare ureter, vreau sa ajung la Viena dar nu stiu la ce dr sa ma duc, te rog trimite-mi un email sau SMS la 0764413302.......larissa_tatu@yahoo.com, multumesc din suflet si multă sănătate

  21. Anonim spunea...

    Buna
    Am si eu un baietel de 3 luni. La varsta de 4 sapt am fost depistati cu hidronefroza dreapta medie si stanga inceput.As era diagnosticul.A fost depistata in urma unei infectii urinare. Dupa tratarea acestuia am plecat in ungaria pt efectuarea unei cistografii in urma careia ni s-a spus ca nu are reflux vezico-ureteral dar ca pe partea dreapta avem rinichi dublu.Am urmat o perioada de profilaxie cu antibiotice dar baietelul nostru a mai facut inca doua infectii urinare.Acum suntem in spital la oradea si asteptam sa scapam de a treia infectie dupa care o sa ne faca o urografie.La ultimul ecograf ni s-a pus diagnosticul de hidronefroza bilaterala cu hidroureter.Sper ca am scris corect.Noi inca suntem nelamuriti in ce consta asta.Asteptam medicul urolog(e in concediu.Va rog din suflet avem nevoie disperata de informatii.Tratamente, clinica unde ati fost,indiferent de tara, la ce doctori, costurile acestora.Adresa mea de mail este sonea_adrian@yahoo.com

  22. Anonim spunea...

    Buna Miruna,
    Fetita mea are hidronefroza bilaterala si as vrea sa contactez medicul din Viena,pentru o eventuala interventie.Te rog,daca poti,sa-mi lasi mai multe informatii la adresa oana.manolache@yahoo.com.Multumesc!

  23. caty spunea...

    Buna ziua
    Am un baietel de 15 luni cu megaureter stang dilatat 13 mm la nuvel justavezical cu decalibrare brusca.
    va rog sa-mi dati detalii despre adresa spital Viena nume chirurg si costuri totale pe mail catyy_katyy@yahoo.com
    Va multumesc

  24. Anonim spunea...

    Buna,am un baietel de 6 luni si are hidronefroza la riniciul stang si infecti urinare repetate cu coli si klebsiella va rog ajutati- ma sa- mi spuneti ce sa fac sa nu treaca timp prea mult.Adresa de mail petronelapoinar@yahoo.com.Va multumesc

  25. Anonim spunea...

    Va rog frumos imi dati si mie adresa din viena si cum se numeste doctorul ca sunt disperata ca am un baietel cu probleme si as vrea sa ma duc sa- l consulte.Adresa mail petronelapoinar@yahoo.com. Va multumesc

  26. Anonim spunea...

    Buna seara, sunt ff speriată, tocmai am venit de la ecografie si mi-a spus ca bebe are hidronefroza gr ii si am început să mă documentez , va rog nume dr spital viena si sfaturi, orice sfat e binevenit - amelia_lg@yahoo.com . Mulţumesc

  27. Anonim spunea...

    Buna seara. Am un băiețel de 6 luni. La 4 luni a fost operat de hidronefroza stânga gradul 3-4. Sa nascut cu hidronefroza bilaterala dar pe dreapta avea 1-2. Ii sa montat o sonda care urmează sa die scoasă dar bu stiu cand. Ati putea sa mi Spune-ți va rog cum a fost dupa operatie ? Al meu acum a facut si o infecție urinară.

  28. Miruna blogs spunea...

    Buna ziua, raspund privat de obicei, dar iata: Sergiu a fost operat la 1 an si 2 luni. A avut 3 sau 4 sonde, care au fost indepartate pe rand, la distanta de cateva zile. Ultima sonda a fost scoasa la circa 3 saptamani de la operatie. Dupa operatie Sergiu a facut tratament cu antibiotic vreme de 10 zile plus inca vreo luna sau doua. Am facut si ecografii de control la o luna si la 3 luni de la operatie. Nu a mai facut nicio infectie urinara de atunci (suntem acum la aproape 4 ani de la operatie). Facem ecografii anual, a mau aparut o data o dilatare care apoi s- retras de la sine. Ii doresc multa sanatate baietelului dumneavoastra si sper sa va linistit cat de curand cu problemele acestea. Miruna

  29. Anonim spunea...

    aisha_gya@yahoo.com. Aceasta este adresa mea de mail. Noi aveam o luna si jumătate acum dar ne chinuim cu o infecție urinară. Ni sa spus ca atunci cand va fi urina sterila va scoate sonda. Antibiotic ii dau in continuare. Băiețelul dumneavoastră a facut infecție de la sonda? Va multumesc

  30. Anonim spunea...

    Buna,
    sigur Dumnezeu a facut sa gasesc acest blog. Cu multa incredere si speranta ma alatur si eu celor care cauta informatii despre hidronefroza si ce e de facut. Baietelul meu de 3 luni are hidronefroza bilaterala grad 2 si 3. Va rog sa imi scrieti pe adresa claudiaubu@yahoo.com numele clinicii din Viena, numele medicului si cam la ce suma se ridica interventia/internarea. Orice informatie care credeti ca ne-ar putea ajuta e mai mult decat binevenita. Tare ne e de ajutor in aceste momente sa aflam ca si alti parinti s-au confruntat cu problema aceasta si ca au trecut cu bine, iar copilasii sunt sanatosi.
    Iti multumesc Miruna ca ne-ai dat ocazia sa nu ne simtim singuri, mi-a sadit speranta in suflet ca va fi bine si ne inlesnesti cautarile. Multa sanatate! Claudia

  31. ana spunea...
    Acest comentariu a fost eliminat de autor.
  32. ana spunea...

    Buna. Am o fetita de 8 ani si in urma investigatiilor a fost diagnosticata cu hidronefroza stanga gr3. Am mers doar la clinica regina maria dupa toate investigatiile care au pus diagnosticul urmeaza opertatia cand ne hotaram. Ce ma sfatuiti? Doresc sa consult si alti medici. Va rag sa i.mi dati numele clinicii din viena si numele doctoruli, cum a.ti procedat si ce costuri sunt. Adresa mea anabibi13@yahoo.com. va multumesc din suflet. Multa sanatate!

  33. ana spunea...

    Multumim foarte mult. Chiar ma ajuta parerile tuturor pt ca in romania nu stii dupa care medic sa te iei si care e mai buni si poate afli cand e prea tarziu. Sanatate!

  34. ana spunea...

    Buna. As dori sa consult si eu un medic de la grigore alex. Daca ziceti ca sunteti multumita de d.na topor cum pot sa o gasesc. Am o fetita de 8 ani cu hidronefroza gr3 . Multumesc. Sanatate!

  35. ana spunea...

    Adresa mea anabibi13@yahoo.com

  36. Anonim spunea...

    Buna ziua,

    Puteti va rog sa ma ajutati cu numele spitalului unde ati facut operatia, numele doctorilor/contactele lor, costuri , etc? Baietelul meu de 1 luna a fost depistat cu hidronefroza grad 3 la bazinetul stang. Va rog daca se poate sa-mi furnizati informatiile necesare pentru a ne face un plan de actiune. Adresa de email danielllaurentiu@gmail.com. Va multumesc anticipat si multa sanatate !!

  37. Anonim spunea...

    Buna ziua,
    am un baietel de 5 ani diagnosticat cu hidronefroza gr 3 si trebuie operat, d-ul dr. Limoncu ne- recomandat-o pe dr. Laura Topor de la spitalul Grigore Alexandrescu .Va rog daca se poate sa-mi furnizati informatiile necesare pentru a ne face un plan de actiune. Adresa de email farcasgeorgiana86@yahoo.com . Va multumesc anticipat si multa sanatate !!

  38. Anonim spunea...

    Buna ziua,
    Si eu am un baietel de cinci ani tot cu hidronefroza grad 3, va rog sa imi recomandati un medic bun in Cluj daca se poate...adresa de mail:i.andreia@yahoo.com.Multumesc!

  39. Anonim spunea...

    Buna ziua,
    Am un băiețel de 3 luni cu hidronefroza grad 3 la rinichiul drept.In acest moment suntem internați a doua oară cu infecție urinara si lucrurile incep sa se complice.De la Sibiu am fost trimisi la Cluj,la dr Bizo Aurel care, in urma ecografiei renale ne-a recomandat efectuarea unei scintigrafii tot la Cluj.Nu am ajuns încă acolo pentru ca doar 10 zile pe luna băiețelul este sănătos si se poate efectua aceasta investigație.Totul merge pe baza de programare si totul merge atât de greoi....V-as fi profund recunoscătoare daca m-ati putea putea ajuta cu câteva îndrumări cu ce ar trebui sa facem...Va multumesc anticipat.adresa mea de e mail este anamariagogea@yahoo.com.

  40. Anonim spunea...

    buna seara! am un un baiat de 30 ani si are hidronefroza de gr 3 rinichi stang nustiu unde pot merge as dori un medic la cluj daca cunoasteti multumesc mult

  41. Anonim spunea...

    tincuta mocanu

  42. Anonim spunea...

    Buna miruna....trebuir sa operam si noi urgent copilul de 1 an si 6 luni de hidronefroza se pare ca la ambii rinichi.poti sa ne dai unele detalii despre cum ai ajuns si cum a fst in viena.multumim frumos. simona.amaricai@gmail.com

  43. Unknown spunea...

    Tocmai am fost operat de megaureter stang obstructiv care mi a dat si o hidronefroza de grad 2 . Am 30 de ani iar pana acum nu mi facuse probleme. Am fost operat la fundeni de dr.Gangu Constantin. Se spune ca este cel mai bun urolog din Romania, unele guri chiar din Europa.

  44. Anonim spunea...

    Buna Miruna! Te rog tare mult, poti sa ma ajuti cu o adresa de mail a doctorului care ti-a operat copilul dar si costul scintigrafiei si a operatiei efectuate la Viena? Multumesc din suflet! Aceasta este adresa mea: manuela_hodoroaba@yahoo.com

  45. Anonim spunea...

    Buna seara Miruna, sunt disperata copilul meu a fost operat la 3 luni de megaureter , dar acum are 3 ani si boala totusi a avansat , are ureterohidronefroza de grad 5, ti-as fi foarte recunoscatoare daca mi-ai oferi si mie informatie despre clinica, doctorul si preturile din Viena. Iata mailul meu gheorghitaolesea@gmail.com. Multumesc mult si sanatate familiei tale.

  46. Ionut spunea...

    Buna ziua! Avem si noi un baietel de 8 luni operat de hidronefroza in iulie, de dr. Laura Balanescu (Topor), un medic extraordinar. Operatia a fost reusita, dilatatia a scazut de la gr. 4, la 1, dar nu reusim sa scapam de infectii urinare. A facut de nenumarate ori, ii treceau cu antibiotic, apoi iar apare, de fiecare data alta bacterie. Ma puteti ajuta cu un contact din Viena, unde pot cere o parere? Adresa mea este felixmnemonic@yahoo.com. Va multumesc!

  47. Ionut spunea...

    Buna ziua! Avem si noi un baietel de 8 luni operat de hidronefroza in iulie, de dr. Laura Balanescu (Topor), un medic extraordinar. Operatia a fost reusita, dilatatia a scazut de la gr. 4, la 1, dar nu reusim sa scapam de infectii urinare. A facut de nenumarate ori, ii treceau cu antibiotic, apoi iar apare, de fiecare data alta bacterie. Ma puteti ajuta cu un contact din Viena, unde pot cere o parere? Adresa mea este felixmnemonic@yahoo.com. Va multumesc!

  48. Unknown spunea...

    Buna ziua va rog sa m-a ajutati si pe mine cu numele spitalului si medicului din Viena.fetita mea are o luna are hidronefroza grad 2-3cu megaureter si reflux tocmai ce am ieșit din spital după o inf urinara si pneumonie dar nu se simte bine!va rog din suflet sa m-a ajutati sau sa imi dați nr dv de telefon.multimesc mult!

  49. Unknown spunea...

    0767863850 sau oana26ro@yahoo.com

  50. Unknown spunea...

    Buna seara
    Va rog sa-mi trimiteti si mie cateva informatii legate de costurile unei astel de interventii (operatie + spitalizare) . M-ar interesa Viena sau Ungaria . Email oltflo@yahoo.com . Va multumesc f mult

  51. Unknown spunea...

    Buna seara
    Am uitat sa va rog sa-mi dati si un contact (email) de la clinicile din Viena sau Ungaria unde as putea sa cer o prima parere in urma rezultatelor deja adunate. Email oltflo@yahoo.com . Va multumesc f mult

  52. Anonim spunea...

    Buna ziua,
    Am un baiat in varsta de 2 ani, diagnosticat cu hidronefroza grad 3-4 rinichi stang, operat de 2 ori in Cluj. Noi am contactat o dna dr din Viena pentru un prim consult dar as fi vrut sa stiu mai multe detalii priivind spitalul, costuri. Adresa mea de email este vio_anghe@yahoo.com. Va multumesc mult

  53. Anonim spunea...

    Buna.
    Am o fetita de 9 luni ,nascuta cu hidronefroza.are reflux de urina si deja suntem a treia oara internati la spital cu infectie urinara cu Klebsiella.Am fost si la Budapesta pt a cere o parere si doctorul de acolo ne-a spus sa continuam cu tratamentul de antibiotice prescris dupa a doua infectie.dar dupa incetarea tratamentului a facut iarasi infectie( a treia oara) acum vom plati pt o scintigrafie pt a vedea functia rinichiului ca apoi sa decidem daca e de operat sau nu.Noi suntem din Timisoara.daca se poate sa ne da-ti niste detalii vizavi de operatia la Vienna numele doctorului nume spital si costuri.sa stim cat anume sa strangem.temianmirel@yahoo.com multumesc

  54. Anonim spunea...

    Buna ziua,
    Am un baietel de de 3 luni cu hidronefroza gr 2 rinichi drept.Urmeaza scintigrafie la Carol Davila pe 4 feb.Medicii se tot contrazic(cei de la Budimex si Grigore).Imi puteti da numele clinicii, medicului din Viena?Si costuri daca se poate.Daca ati facut scintigrafia in Romania, va rog sa ma ajutati cu detalii(cine a facut).
    pavel_mirela@yahoo.com
    Multumesc

  55. Anonim spunea...

    Ne.am confruntat si noi cu hidronefroza de grad 3 la baietel si dupa ce.am cutreierat intreaga tara sa gasim un medic bun , sa vedem care.i problema de face infectii lunar , saptamani de stat prin spital si conditii dificile, am reusit sa ajungem in Viena si este o cu totul alta lume!! Profesionisti , aparatura exceptionala , dedicati. Sper sa nu mai fie nimeni nevoit sa mai treaca prin calvarul asta.

  56. Unknown spunea...

    Si baietelul meu are hidronefronza bilaterala, grad 3 stg si grad 4 dreapta, cu megaureter. Am facut investigatiile, cisto ne-a aratat ca e reflux, nu obstructie, iar scintigrafia ca rinichiul stg functioneaza 75% iar cel drept 25%. In conditiile astea am vrea sa facem cat mai repede operatia (are 9luni jumate). Imi puteti spune daca ati trecut prin situatii asemanatoare cum a fost, cu ce medic s-a facut, care a fost timpul de spitalizare, daca a facut cineva laparoscopic. Multumesc

  57. Unknown spunea...

    Si baietelul meu are hidronefronza bilaterala, grad 3 stg si grad 4 dreapta, cu megaureter. Am facut investigatiile, cisto ne-a aratat ca e reflux, nu obstructie, iar scintigrafia ca rinichiul stg functioneaza 75% iar cel drept 25%. In conditiile astea am vrea sa facem cat mai repede operatia (are 9luni jumate). Imi puteti spune daca ati trecut prin situatii asemanatoare cum a fost, cu ce medic s-a facut, care a fost timpul de spitalizare, daca a facut cineva laparoscopic. Multumesc

  58. Unknown spunea...

    Eu am facut o operatia la 30 de ani adica acum 3 luni. Spitalizarea e in jur de 5 zile timp in care stai si cu sonda. Am avut si un tub de dren in burta plus in stent jj pe ureter care l am scos la 1 luna. Operatria a fost clasica cu taietura. La cei mici probabil se face laparoscopic deci scapa de taietura.

  59. Anonim spunea...

    Scriu in calitate de mama care am fost in situatia aceasta , parerile sunt subiective si limitate la experienta proprie , fara studii medicale.
    Hidronefroza este consecinta nefunctionarii optime a vreunei componente din intregul mecanism a ceea ce este sistemul urinar . Practic asta este partea care se vede , urina care stagneaza in bazinetul renal si care in functie de cauza poate fi uni sau bilaterala , impartita pe grade si cu o evolutie particulara de la copil la copil .
    Desi constatm ca diagnosticul de hidronefroza este comun ajungand la medici cu diferite specializari , citind , cautand informatii , analizand putin vom vedea ca este foarte diferit de la caz la caz . In unele situatii hidronefroza este data de reflux , alteori de obstructii , care pot fi la jonctiunea pielo-ureterala sau la intrepatrunderea dintre ureter si vezica urinara , ureterocel, poate fi megaureter , ureter bifid , obstacol subvezical , si multe altele . De aceea si abordarea difera foarte mult de la caz la caz , daca in unele situatii este recomandata interventia chirurgicala ( de ex in cazul obstacolului subvezical care poate deteriora destul de repede functia renala ) , in altele ( de ex reflux ) se recomanda profilaxia cu antibiotic , fie pentru a da timp prin crestere sa evolueze pozitiv , fie pentru a avea timp sa se maturizeze vezica urinara pentru un rezultat optim al operatiei sau a se dezvolta muschiul ureterului . Depinde foarte mult de gravitatea situatiei , mergandu-se mereu pe pricipiul risc - beneficiu .
    Foarte important sa nu faca infectii urinare , un rinichi pe care deja exista presiune datorita urinei care stagneaza , trebuie protejat .
    Elementare sunt ecografiile , metoda de investigare cea mai la indemana si noninvaziva . Urmarita evolutia de la o ecografie de alta pentru a vedea daca hidronefroza se mareste , stagneaza sau chiar are un regres , Doamne ajuta ! Foarte important este aparatul pe care se fac ecografiile , sa fie unul bun si de preferat acelasi aparat si acelasi medic pentru a surprinde eventualele modificari . Masurat diametrul AP si parenchimul .
    Fiind vorba despre copilasi , bebelusi in foarte multe cazuri , prin crestere , multe dintre hidronefroze se retrag , refluxul se corecteaza si dispare , dar este esentiala diagnosticarea corecta , urmarirea indeaproape a evolutiei , rinichiul nu se degradeaza de pe-o zi pe alta , dar daca exista semnale ca lucrurile se inrautatesc , hidronefroza creste constant , parenchimul incepe sa se subtieze , exista riscul deteriorarii treptate a funtiei renale .
    Atat momentele cele mai potrivite pentru diferite investigatii ( cistografie , ecografie cu substanta de contrast , scintigrafie , UroRMN , niciodata UroCT - extrem de periculos etc) cat si metoda de tratament / interventia / introducerea gelului /profilaxia , trebuie stabilita de medicul specialist , este o responsabilitate foarte mare pe care trebuie sa si-o asume cineva cu experienta si studii temeinice , iar riscul de a actiona din "auzite , alte situatii ce par similare" este major.
    Referitor la operatie , de asemenea difera de la caz la caz , dar astfel de interventii sunt preponderent clasice , abordare deschisa cu atat mai mult cand vorbim despre varste fragede la care se intervine , la copii sunt toate aglomerate , ureterele sunt precum niste fire de ata si operatia laparoscopica presupune un aparat care sa fie manuit de un chirurg , ori minutiozitatea procedurii face necesara libertatea pe care o ofera un abord clasic , deschis .
    Important de gasit medicul potrivit , de cele mai multe ori fiind extrem de benefica colaborarea dintre un pediatru , specialist ecografie , nefrolog , urolog pediatru si chirurg pediatru . Cautata cea mai buna varianta pentru copil in spital de stat , privat , in tara sau in afara ei , fiecare parinte avand responsabilitatea deciziei .
    Dumnezeu sa ne binecuvanteze !

  60. Unknown spunea...

    Buna seara
    Va scriu in idee ca informatiile de mai jos va vor fi folositoare . Fiica noastra de 2 ani a fost diagnosticata cu duplicitate completa cu hidronefroza pielonului superior a rinichiului drept . Am decis sa cerem o parere si in Ungaria , mai precis la spitalul de pediatrie Szeged (Dr. Bereczki Csaba) . Acolo facusem si scintigrafia si am fost destul de multumiti de serviciile lor. Ne-am intalnit cu doctorul in 14 Ianuarie pentru o consultatie , cu aceasta ocazie am facut si o ecografie renala . Rezultatul a fost necesitatea indepartarii polului superior si a ureterului rinichiului drept , dar mai intai ne era recomandat sa mai facem inca o cistografie , de data asta cu ultrasunete (am mai facut una cu raze x in Romania si rezultatul a fost - nu are reflux) . Am fost de acord , si el ne-a ajutat cu fixarea unei programari (4 Februarie 12:00) . Am ajuns in Ungaria la 11:30 (ora lor) si din pacate a trebuit sa asteptam 1,5 ore pana cineva a venit sa ne spuna ca trebuie sa facem un examen de urina inaintea cistografiei (initial nu ne-a spus nimeni ca trebuie facut acest examen de urina , altfel o programam mai devreme). intr-un final am reusit sa colectam urina undeva pe la 15:15 (f aproape de terminarea programului . Ea urinase exact cand am ajuns in Ungaria) . Am aflat destul de repede ca urina era sterila si am urcat la departamentul de nefrologie ca sa i se puna sonda . Stiu ca nu-i cel mai placut lucru , dar intr-un final au reusit sa-i puna sonda . Cu ea in brate , am coborat la cabinetul unde se facea investigatia si in timp ce asteptam sa-i introduca substanta de contrast am aflat cu stupoare ca nu se ppate face investigatia . Explicatia a fost ca , au nevoie de nu stiu ce accept/aprobare de la nu stiu ce asociatie din Budapesta pentru a folosi substanta de contrast . Nu stiam absolut deloc de acest lucru (Dr. Bereczki Csaba nu ne-a spus detaliile astea si nu a putut fi contactat pentru ca se afla in concediu) , dar frustrarea vine din faptul ca ne-a chinuit degeaba fetita pentru ca intr-un final sa ne zica ca nu se poate face (sa primim acceptul dura ~3 zile) . Foarte dezamagit de serviciile lor . Urmatoarea parere o vom cere la Viena . daca va pot ajuta cu mai multe informatii email:oltflo@yahoo.com

    Multa sanatate

  61. Anonim spunea...

    In Viena am ajuns si noi dupa "n" alte consultati,acum copilasul e bine,costa,dar merita,poti avea altfel incredere,sunt profesionisti,cum ziceau si parinti mai sus chiar nu se compara.Experienta a mii de alte cazuri nu sr compara cu cele cateva ale medicilor de la noi care fac detoate.Am intalnit multi habarnisti care pe chinul copilului meu n-au dat nici 2 bani.
    In Austria am ramas suprins de cat de repede au facut investigatii,s-au intrunit medici de mai multe specializari si ne-au zis ca urmarim evolutia,la noi n-a crescut hidronefroza de la nastere si am inteles ca e un semn bun.Vom merge peste cateva luni iarasi,programarea dureaza vreo 2 sapt,dar is buni. Multa bafta.

  62. Anonim spunea...

    Andra
    Buna ziua,
    Am un baietel de 3 luni cu uretrohidronefroza gr III. Ni s-a recomandat sa facem cistiografie si scintigrafie. In loc de cistografie am vrea sa facem ecografie renala cu substanta de contrast. Intrebarea este daca a facut cineva ecografie renala cu substanta de contrast in Bucuresti? Daca da unde ati facut si cum au decurs lucrurile? Timpul de asteptare pentru o programare este mare?

  63. Anonim spunea...

    Buna Andra , ecografie cu substanta de contrast se face la o clinica privata din Bucuresti , doar de asta stiu eu , dar trebuie sa mai fie si altele . Echipa medicala compusa din dr.Nicolescu , specialist ecografie si dr.Topor (Balanescu) Laura , medic chirurg pediatru . Daca dai cautare : ecografie cu substanta de contrast urologie pediatrica , cel putin primele 3 trimiteri sunt la aceasta clinica .
    Dar incearca sa dai telefoane la clinici , la Medicina Nucleara , intreaba medicul de familie , medicul curant , la spilale de stat , incearca sa aduni cat mai multe informatii , sa afli in ce consta procedura , cum e cu sonda , partea care m-a ingrijorat cel mai mult , noi am facut cistografie , dar la fel s-a introdus lichid , dar daca trebuie , trebuie . Si la fel cu toate procedurile : cistografie , scintigrafie , eco cu substanta de contrast .
    Foarte important cine indica procedura si daca s-a optat pentru cistografie trebuie sa aveti in vedere sa aiba cine sa va citeasca ulterior rezultatele , bine in cazul cistografiei/eco cu subst . de contrast spune daca e sau nu reflux , dar daca e cu reflux trebuie stabilit si de ce grad . Uneori medicii sunt chititi pe o anumita procedura si doar pe aia o accepta . Ba mai mult , ne-am lovit de situatia de a nu accepta o ecografie de la un alt medic decat cel agreat de respectivul doctor pe motiv ca nu are incredere , ca nu a fost bine facuta sau dat vina pe aparat, sau mai rau, ideea fixa de a face urografie , desi scintigrafia e net superioara urografiei si mai putin iradianta , doar pentru ca s-au obisnuit ei cu procedura asta sau nu stiu din ce motive de neinteles .
    Pentru a indica unul din tipurile de investigare , medicul trebuie sa stie istoricul medical , sa hotarasca ce proceduri sunt necesare , momentele cele mai potrivite , cu alte cuvinte fiecare alta procedura venind cumva sa completeze tabloul clinic , trebuie asumata si sa fie la indicatia acelui medic in care sa aveti incredere sa fie medicul curant , pentru ca va urma o perioada in care veti decide impreuna cu acesta cum actionati, in prima faza pentru a avea diagnostic complet si mai apoi care este cea mai buna abordare pentru a rezolva efectiv problema .
    Puneti intrebari , cautati medicii potriviti , cititi , sunati la clinici si incercati sa adunati cat mai multe informatii . Poate sa iti raspunda cineva de aici , si m-as bucura , dar e fiecare subiectiv , in special cu intrebarea referitoare la programare , vezi ca poate sa varieze , poate fi o perioada aglomerata sau dimpotriva , sunat concret si intrebat atat ca timp cat si ce inseamna .
    Stiu , poate ai dorit sa intri in contact cu parinti in situatii similare , dar difera foarte mult . Daca luam numai varsta baietelului , e una sa faci anumite proceduri la 3 luni si alta la un an sau mai mare .
    Sa fiti sanatosi .

  64. Anonim spunea...

    Andra
    Buna,
    multumesc pentru raspuns. Eu am sunat la clinica despe care vorbest(acum cateva zile) sa ne programam la eco. Au zis ca doar asistenta face programarile si o sa fiu contactata. Inca nu m-au sunat desi am sunat de 2 ori la ei. La alte clinici nu mi s-a intamplat sa sun si sa nu imi poata spune cand e primul loc disponibil. Noua ne trebuie cat mai repede rezultatele la cistiografie/ eco subst de contrast si scintigrafie ca sa ajungem cu ele la nefrolog si sa ne indice daca facem operatie. Am sunat si la alte clinici dar nu fac la copiii asa mici aceasta eco. De aceea am zis sa intreb aici poate mai stie alticineva de alta clinica unde se face aceasta eco la bebelusi.

  65. Anonim spunea...

    Buna,as dori si eu un nr.de contact pt Viena.

  66. Unknown spunea...

    Buna,as dori si eu nr de contact,adresa mail,costuri aproximativ,orice despre clinica din Viena. Va multumesc. palle488@yahoo.com

  67. Unknown spunea...
    Acest comentariu a fost eliminat de autor.
  68. Unknown spunea...

    Buna Miruna.Eu sunt inca insarcinata in 36 saptamani iar bebelusul meu are hidronefroza bilaterala( rinichiul drept 14 mm iar cel stang 9 mm)M-am chinuit muuuuult sa ranan insarcinata,iar acum sunt f ingrijorata.In spitalele noastre imi este frica deinfectii...Te rog din suflet imi poti da si mie detalii pe mail despre spitalul din Viena,doctorul,un nr de contact... Emailul meu este: scarlat1georgiana@yahoo.com Iti multumesc si multa sanatate bebelusului tau!

  69. bogdana spunea...

    Buna ziua
    Fetita mea in varsta de 2 luni a fost diagnosticata cu hidronefroza dreapta grad 4; facem ecografii de control de la 10 zile si saptamana viitoare facem si scintigrafia; pt cei care au experienta cu o clinica din viena in sensul ca au trecut deja printr-o interventie acolo si au fost multumiti, ma ajutati va rog cu nume clinica, doctor si eventual mail sau tel de contact? va multumesc anticipat. adresa mea de mail este: bogdana.aser@gmail.com

  70. bogdana spunea...

    am uiatat ceva: daca imi puteti trasmite si aproximativ ce costuri ati avut cu operatie, spitalizare, analize; va multumesc din suflet inca o data.

  71. bogdana spunea...

    buna seara
    am o problema cu mailul si nu mai reusesc sa intru pe el; as aprecia mult daca mi-ati putea scrie aici informatiile (spital, dr si eventual costuri)? multumesc frumos.

  72. Unknown spunea...

    Bună ziua,fetita mea în vârstă de 3 luni a fost diagnosticată cu uretero-hidronefroza grad 3 cel mai probabil secundar unei stenoza ureterale la implantare. Am vrea sa mergem în VIENA, dar aveam nevoie de informații. II rog pe cei care au ajuns acolo sa ne dea cât mai multe informații posibil ( spital,doctori,contacte,investigații, costuri...și tot ce mai considera ca e bine de stiut) pe următoarea adresa de mail farapon_paul@yahoo.com. Mulțumesc anticipat

  73. Anonim spunea...

    Miruna poti te rog sa-mi dai si mie datele rsferitoare la dr din viena si costurile operatiei. Mersi mult. Scrie- mi te rog la adresa ispas-_oana@ yahoo.com.

  74. Rossana spunea...

    Buna ziua! Baietelul meu de 4 ani are hidronefroza gradul 3 la rinichiul stang. In urma analizelor (uroCt.scintigrafie)s-a constat ca functia rinichiului s-a deteriorat din februarie pana acum si am fost programati la operatie la Budimex. Inca nu am luat o decizie in privinta medicului care va face operatia. Din ce am citit aici as opta pt dna Laura Topor in tara sau la Viena.Rog persoanele care au fost in aceeasi situatie si care au informatii despre clinica din viena(locatie.doctor. costuri etc) sa le impartaseasca cu noi. Sau dc exista persoane care au facut o astfel de operatie la dna Laura Topor cum a decurs. La ce sa ne asteptam. Email onofreirossana@yahoo.com.nr.tel 0763311143. Va multumesc anicipat!

  75. Anonim spunea...

    Difera foarte mult de la caz la caz . Hidronefroza este parte finala care se vede , ce o cauzeaza trebuie stabilit pt ca sunt extrem de diferite situatiile si modul in care se incearca rezolvarea problemei . E una sa vorbim despre reflux si introdus gel care poate nu e atat de complicat , zic in comparatie cu o operatie clasica , deschisa, de reimplantare a unui dublu ureter de ex , dar fiecare abordare trebuie facuta cu maxima responsabilitate pt ca poate fi extrem de complicat in ideea ca trebuie sa ai experienta multor situatii pt a fi pregatit in caz ca intervine ceva neprevazut, sa stii in timp cum se manifesta, momentul cel mai bun la care trebuie intervenit , etc etc
    Daca e sa o zicem pe aia dreapta la noi si introducerea unei sonde poate fi extrem de periculoasa, unde mai pui sterilizarea de care se tot vorbeste zilele astea si numai cine n-a trecut prin asa ceva , nu reuseste sa inteleaga pericolele .
    Clar sunt pt a pleca la o clinica din afara tarii , o clinica specializata in urologie pediatrica , oameni care doar asta fac . De la experienta pana la aparatura , totul e diferit . Ba mai mult ar trebui ca toti parintii care se confrunta cu aceasta situatie sa apeleze la Formularul european E112 prin care cheltuielile sunt suportate de catre stat atata timp cat nu avem in tara o clinica de urologie pediatrica si suntem trimisi sa ne operam copilasii de nici un an fie de chirurgi urologi de adulti , fie de medici chirurgi pediatrii care n-au specializare in urologie. In afara operatia ajunge undeva la 10 000 euro , depinde de ce clinica vorbim , despre ce tip de operatie este vorba care spune de nr de zile de spitalizare , conditiile de cazare . Pt mine de ex. a fost foarte important ca dupa operatie sa stau doar eu cu copilul meu , sa doarma cand doreste , nu sa planga in stanga si in dreapta alti copilasi si sa se deranjeze unul pe celalalt in momentele cruciale in care odihna este esentiala si deci refacerea .
    Merita luptat si fiecare parinte trebuie sa se zbata pt minunea lui , daca noi nu o facem , nimeni altcineva nu te ajuta . Cu formularul e o adevarata provocare pt ca n-am idee de ce , dar medicii de la noi se feresc ca de ciuma sa recunoasca faptul ca de cele mai multe ori locurile unde ne trimit sa ne operam copilasii , nu sunt nici pe departe sigure sau se bazeaza pe o experienta temeinica si refuza completarea formularului , mie mi s-a replicat ca se face si la noi in 3 centre din tara : B, Cj , si Iasi , chiar in lipsa unui serviciu de urologie pediatrica . E ca si cum m-ai trimite pe stadion sa vad un spectacol de teatru , dar dureros e ca vorbim despre viata si viitorul copilului si al familiei pana la urma . Sanatatea copilului nu putea astepta birocratia si slava Domnului ca am reusit sa facem un credit pt operatie .
    Cu rinichii nu e de joaca si constat cu ingrijorare ca sunt parinti care chiar si inaintea unei operatii nu stiu decat ca trebuie operat de hidronefroza . Nu-ti explica nimeni cu ce te confrunti , stapanind termenii medicali poti pune altfel intrebari , poti vedea evolutia , stii la ce sa te astepti si cel mai important cum sa rezolvi situatia la timp sau in alte cazuri sa astepti pana cand trebuie , multe hidronefroze trec de la sine , grade mici , care n-au crescut in timp , care n-au dat infectii urinare etc.
    Atentie si la Uro-CT , evitat sa-l faceti la copilasi , cand ai la indemana scintigrafia , un ecograf bun, cistografia daca trebuie clarificat daca este sau nu cu reflux , de ce sa faci URO-CT ? Este o procedura invaziva si nerecomandata copiilor mai ales, nici adultilor . Dar pt ca nu esti suficient de bun ca medic sa stii unde trebuie intervenit , cum si de ce , supui copilul la chinuri, iradieri si traume repetate .

  76. Unknown spunea...

    Spune-mi te rog,copilul tau avea reflux? Daca da, ce grad? In cat timp dupa opratie s-au vazut imbunatatiri. Noi am facut reimplantare acum aprox o luna dar dilatatia inca este mare, a facut si inf urinara dupa,iar asta ma ingrijoreaza.

  77. Anonim spunea...

    Buna Andreea , da-mi o adresa de contact ,un nr de tel , ce-ti e mai la indemana sa ne auzim .

  78. Unknown spunea...
    Acest comentariu a fost eliminat de autor.
  79. Ana spunea...

    Vezi poate a facut inf urinara de la sonda,si nu e neaparat o problema de la hidronefroza.Cum se face in spitalele noastre dezinfectia nici nu e de mirare.

  80. Anonim spunea...

    Poti sa ma suni pe nr0755736506.am s .u probleme cu bebe meu.te pup

  81. Anonim spunea...

    As vrea si eu niste detalii.ma puteti va rog contacta pe nr 0755736506

  82. Anonim spunea...

    Buna ziua!

    Rog ajutor cu date de contact ale clinicii din Viena.
    Daca vreun copil are pe langa hidronefroza si rinichi in potcoava de asemenea ma puteti contacta la nr tel 0726482985.

    Multumesc.

  83. Denisa spunea...

    Multă speranța în aceste mesaje. Citindu -le mi-a adus mai multa liniște și optimism. Și eu sunt în săptămâna 34 de sarcina și încă din săptămâna 22 bebe a fost diagnosticat cu hidrofrenoza bilaterala gr I la ambii rinichi. Acum a ajuns la gr. II și III pt rinichiul drept, respectiv stang. As vrea sa-mi împărtășiți, dacă se poate din experiența dumneavoastră, ce demersuri trebuie sa fac pentru a ajunge la clinica din Viena și ce costuri ar fi cu investigațiile, spitalizarea și eventual operatia. Va multumesc și aștept răspunsul dumneavoastră pe adresa baciudenisa@yahoo.com

  84. Unknown spunea...

    Buna. Am un baietel in varsta de 10 luni diagnosticat cu hidronefroza grad 4 , megaureter obstructiv stang. In urma scintigrafiei rinichiul stang functioneaza 44%. Am fost indrumati catre operatie dar sunt foarte neincrezatoare in medicii de la noi si nu stiu ce sa facem. Va rog un sfat, o indrumare . Doresc si eu datele clinicii din Viena, costuri. Se poate deconta ceva prin acel formular ? Cum se poate proceda. Sunt din Iasi . Multumesc

  85. Miruna blogs spunea...

    Va rog sa imi lasati o adresa de e-mail. Multa sanatate. Miruna

  86. Anonim spunea...

    Buna am si eu un baietel de 4 luni..diagnosticat cu HIDRONEFROZA BILATERALA CU MEGADOLICOURETERE PRIN RVU BILATERAL...Diagnosticu a fost pus cand avea 9 zile..a fost operat la varsta de 2 saptamani (ureterostomie cutanata directa bilaterala)Sincer reimplantarea nu mai vreu sa o fac unde am facut si operatia deoarece am aflat ca exista unele riscuri...imi poti spune te rog care sunt costurile in Viena si mai multe detali..Ti-as fi tare recunoscatoare.Multumesc! christine_crys@yahoo.com este adresa mea

  87. Anonim spunea...

    Buna am si eu un baietel de 4 luni operat (ureterostomie) facuta dupa un examen CT care a aratat ca are hidronefroza prin RVU..Am multe nelamuriri la care medicii nu mi-au dat nici un raspuns...de aceea as dori sa vb cu cineva care a mai trecut prin asta..christine_crys@yahoo.con e adresa mea de mail daca imi puteti si vreti sa imi lasati un nr de contact.va multumesc.Cristina

  88. Unknown spunea...

    Miruna baietelul meu are 11 luni si are acelasi diagnostic megaureter obstructiv stang, hideonefroza grad 4 dar este doar la rinichiul stang . Te rog din suflet daca ma poti ajuta cu niste indormatii costuri si pe langa asta daca poti sa imi dai o adresa de mail de acolo un contact ca sa trimit analizele la baiat si sa vdm ce e de facut. Multumesc mult. Adresa mea de mail este georgiana.duca@gmail.com

  89. Unknown spunea...

    Buna ziua, ma numesc Lidia Mandache si sunt mamica unui baietel de 3 ani, diacnosticat cu megaureter congenital bilateral la 4 luni. Suntem din Bucuresti si am apelat la medicii de la Sp. Grigore Alexandrescu, unde Darius a suferit mai multe interventii chirurgicale prin care s-a incercat remedierea problemei. Din pacate insa nu s-a reusit in totalitate si anume pe partea stanga avem acum reflux, partea dreapta se prezinta din fericire normal. Am citit marea majoritate a povestilor si am vz ca cele mai multe cazuri de genul acesta au rezolvare la spitale din Viena si Germania. Am rugamintea dc ma puteti ajuta cu ceva informatii referitoare la cum ati reusit sa ajungeti acolo, costuri, dc ati plecat pe baza formularului de la noi...din pacate in momentul acesta noua nu ni s-a comunicat ca ar mai fi o alta procedura, o noua operatie nu este recomandata din teama de a nu afecta si partea dreapta din nou,iar singura varianta este sa asteptam inca un an, pana la urmatorul control ( cistografie si urografie ).Pana acum nu am apelat la o a doua parere, dar din pacate ma vad nevoita sa o fac din teama de a nu fii prea tarziu pt Darius,riscand sa-si piarda rinichiul stang. Ne puteti ajuta cu orice informatie pe adresa de mail lyidya@yahoo.com sau la nr meu de telefon 0767851048. Va multumesc din suflet !

  90. Ioana spunea...

    Buna Miruna, si eu sunt mama unui baietel, de 2 luni, care are aceasta problema RVU bilateral grad 4. I-am facut saptamana trecuta scintigrafia la Carol Davila si medicul mi-a spus ca rinichii sunt deocamdata in parametri normali. Suntem monitorizati de un medic, luam antibiotice continuu, lucru care ma sperie... dar vrem sa cerem sfatul unui medic din Viena. Te rog, ma poti ajuta cu mai multe informatii ce tin de procedurile de acolo? medici, costuri, adresa de email. Din pacate la noi, in Romania, primesti niste raspunsuri foarte evazive... . Adresa mea de email este: ionelaz2006@yahoo.com. Rog de asemenea daca sunt si alte mamici care au trait aceasta experienta sa-mi scrie. Va multumesc mult!

  91. Anonim spunea...

    buna Miruna, baietelul meu de 2 luni a fost diagnosticat cu hidronefroza grad 3 la rinichiul stang inca din timpul sarcinii, de la 17 saptamani. Acum am facut ecografia cu substanta de contrast la o clinica din Buc si urmeaza scintigrafia. Imi poti da te rog detalii despre clinica si dr din Viena? Cum se numeste? Ce costuri ar fi? Multumesc! adresa mea este lilya1809@yahoo.com

  92. Anonim spunea...

    Buna seara! Copilul meu cel mic are o problema similara si ma gandesc sa cer o parere si peste hotare. Puteti sa imi spuneti ce pasi ati urmat, cum ati luat legatura cu medicii si cat costa consultul si investigatiile. Multumesc!
    mailul meu este irinatarcea@yahoo.com

  93. Unknown spunea...

    Buna seara! Fetita mea, care are 3 ani si 10 luni, sufera de magaureter obstructiv. Ma intereseaza detalii despre procedurile si costurile lor la spitalul din Viena.
    De asemenea, daca sunt persoane care au operat copiii in tara si au rezultate multumitoare, ma intereseaza nume de medici si in ce clinici/spitale ii pot gasi.

    Multumesc anticipat!
    Sanatate celor mici si parintilor lor!
    Adresa mea de mail: afasui79@gmail.com

  94. Andrei Ganea spunea...

    Buna ziua Miruna,

    Imi permiti sa te sun pentru cateva minute sa te intreb din experienta ta cate ceva?

  95. Miruna blogs spunea...
    Acest comentariu a fost eliminat de autor.
  96. Anonim spunea...

    Buna ziua. Va rog sa imi dati si mie adesa cinicii din viena ,numele doctorului,nr de tel,costuri. Mail silvia_maria77@yahoo.com

  97. Anonim spunea...

    Buna ziua.ma numesc silvia.am o problema cu baietelul de 6 luni cu hidronefroza bilaterala.va rog sa ma ajutati cu numele clinicii din viena,adresa,nr de tel si numele doctorului. Adresa mea de mail este silvia_maria77@yahoo.com si tel.este 0766651221

  98. Anonim spunea...

    Buna Miruna,
    Sunt mama unui baietel de 6 luni care a foat diagnosticat de la nastere cu hidronefroza grad 1 spre 2 la rinichiul drept. Astazi tocmai am refacut eco si ni s-a spus ca a evoluat dilatarea spre grad " cel putin 2" dupa cum s-a exprimat dl dr. Eco a fost facuta la Medlife. Ni s-a recomandat sa facem urografie.
    Te rog mult imi poti spune cateva informatii despre clinica din Viena? Eventual si daca ai facut investigatii celui mic si in Romania ( ce incestigatii, unde si cu ce rezultat).
    Adresa mea este dobrescu_iulia2003@yahoo.com sau daca tie iti este usor ( pt mine ar fi ideal asa) pe whatsapp pe nr 0752145845.
    Multumesc mult anticipat!
    Iulia

  99. Sorina spunea...

    Buna seara..am fetita de 7 ani si 6 luni diagnosticata cu reflux pe partea stanga si stenoza pe partea dreapta....as vrea numele clinici din viena....aici ni sa recomandat interventia cu gel la doamna Topor...adresa mea de mail este: ssorina89@yahoo.es..va multumesc si sanatate

  100. Sorina spunea...

    Buna seara..am fetita de 7 ani si 6 luni diagnosticata cu reflux pe partea stanga si stenoza pe partea dreapta....as vrea numele clinici din viena....aici ni sa recomandat interventia cu gel la doamna Topor...adresa mea de mail este: ssorina89@yahoo.es..va multumesc si sanatate

  101. Sorina spunea...

    Buna ziua...ma poti suna 0765418812 pentru mai multe detalii referitor la Viena...va multumesc .sanatate

  102. Anonim spunea...

    Buna Miruna, am un baietel de 1 an cu ureterohidronefroza gr 2 stg, momentan suntem sub observatie in tara, dar vrem si opinia unui doctor din afara. Te rog ajuta-ma cu orice fel informatii pentru a putea lua legatura cu spitalul din Viena (numele doctorului, costuri consult, interventie, recomandari). Adresa mea de email este radu.valceanu@ymail.com.Multumesc mult, multa sanatate si toate cele bune.

  103. Anonim spunea...

    Anonim spunea...
    Buna.
    Am o fetita de 9 luni ,nascuta cu hidronefroza.are reflux de urina si deja suntem a treia oara internati la spital cu infectie urinara cu Klebsiella.Am fost si la Budapesta pt a cere o parere si doctorul de acolo ne-a spus sa continuam cu tratamentul de antibiotice prescris dupa a doua infectie.dar dupa incetarea tratamentului a facut iarasi infectie( a treia oara) acum vom plati pt o scintigrafie pt a vedea functia rinichiului ca apoi sa decidem daca e de operat sau nu.Noi suntem din Timisoara.daca se poate sa ne da-ti niste detalii vizavi de operatia la Vienna numele doctorului nume spital si costuri.temianmirel@yahoo.com multumesc
    14 ianuarie 2016, 02:48

    Buna ziua Dupa cum scriam mai sus acum avem 1 an si 7 luni si am trecut prin multe.Dupa multe framantari si informatii cerute la Viena primite pe e-mail de la doctorii de acolo nu recomandau operatia in cazul ei pana nu implinea macar 1 an pt maturizarea vezicii.In jurul varstei de 1 an am hotarat sa mergem la Debrecen pentru investigatii scintigrafie unde sa vada cat la suta functioneaza rinichii (in acel moment era undeva la 52% dreptul si 48% stangul impreuna 100%)stiam din tara in urma cistografiei ca are reflux de gradul 4 asa ca ne-am programat acolo la Dr Csizy Istvan pentru o interventie cu gel.am stat internati acolo cazare west hostel cu chicineta foarte aproape in cadrul centrului medical.1500 euro a costat totul(interventie spitalizare si cazare)apoi am venit acasa si am continuat tratamentul cu antibiotic profilactic. la cateva sapt a facut infectie cu pioceanic tratat cu antibiotic la noi in tara.a urmat concediul a stat 1 luna fara antibiotic si fara infectii dar din septembrie a inceput cu klebsiella si e-colli febra mare spitalizare si traume.am hotarat o a doua interventie cu gel inainte de asta facandui-se cistografie la Debrecen rezultand un reflux la fel de mare dat fiind faptul ca a pus foarte putin gel prima data.la fel a stat cateva zile acolo acum suntem acasa si speram ca am tratat cauza si sa nu ne mai faca infectii si sa ia atata antibiotic ca deja este traumatizant sa iti vezi fetita injectata si intepata de atatea ori aici in tara avand metode invechite de a lua chiar si un VSH.Speram ca va fi bine Doamne ajuta pe toata lumea cu copii bolnavi!alfel vom fi nevoiti sa apelam la Buc am auzit de un doctor Mircea Andriescu chirurg pediatru sau sa ne imprumutam sa mergem la Viena.Multe cazuri de reflux s-au rezolvat astfel grade 2-3 speram ca si pt noi este o rezolvare.

  104. andreea spunea...

    Im pare rau sa vad ca vi se intmppla asta, cam prin acelasi lucru am trecut si eu cu baiatul meu care avea reflux grad 4 si megauretere bilateral. Am fost sfatuita de dr Sebastian Ionescu de la Budimex sa fac injecatrea cu gel, fiind o solutie mai usor de suportat pt copil si cu rata de succes de 85%. Bineinteles ca nu a fost asa, ulterior am aflat ca la un grad de reflux asa de mare rata de succes este de aprox 50% si oricum nu iese din prima. Ca si la voi dupa injectare a facut infectie urinara mai rau decat inainte si ne-am decis sa apelam la operatia de reimplantare de uretere. Cred ca ar trebui sa luati in clacul solutia asta, nu inca o injectare pt nu va garanteaza ca va fi reusita. Noi am facut op de reimplantare la dr Laura Topor acum 7luni. Refluxul a fost corectat.

  105. Anonim spunea...

    A-ti facut operatie clasica sau laparoscopica?cat a-ti stat in spital cum au fost conditiile?.va rog un nr de contact sau sa imi lasati nr de tel pe e-mail.Multumesc

  106. Anonim spunea...

    Buna! Baietelul meu e diagnosticat cu hidronefroza. Imi puteti spune cum se ajunge la clinica din viena ? miriam101mira@yahoo.com

  107. Unknown spunea...

    Buna. Am un baietel in varsta de 2 luni diagnosticat cu hidronefroza grad 3 pe un rinichi celalat este bun, fata de prima eco rinichiul sa dilatat, pe rinichiul in cauza are si 2 canale ce coboara in vezica. Un canal il blocheaza pe celalalt. Am fost pusi in garda ca va trebui operat. Dar pana la operatie ni s-a recomandat sa facem o drenare a rinichiului pana pe la 8 luni pentru a nu se dilata si mai mult, apoi dupa o asa zisa maturizare sa se faca operatia dar ... si nu stim ce sa facem. Va rog un sfat, o indrumare. Doresc si eu datele clinicii din Viena, costuri. Am citi mai sus despre acel formular se poate deconta ceva ? Cum se poate proceda.Multumesc
    stanila_marian@yahoo.com
    Multumesc

  108. Bogdan spunea...

    buna
    te rugam ajuta-ne cu datele de contact ale clinicii/medicilor din Viena.Avem un baiat de 5 ani diagnosticat cu hidronefroza rinichi stang prin stenoza de jonctiune pielo-ureterala.

    bogdan_vsandu@yahoo.com

    multumim si sanatate

  109. Unknown spunea...

    Buna ziua! Am o fetita de 4 luni, acum 1 luna a fost operata fiindu-i facuta ureterostomie de catre Prof dr. Boia Eugen din Timisoara. Diagnosticul initial-megaureter bilateral, cu reflux pe stanga. Peste 6luni sau 1 an va trebui sa o operam din nou. Te rog scrie-mi aici o adresa de email unde te pot contacta. Iti multumesc! Mirela P

  110. Unknown spunea...

    Vizavi de operatia in Timisoara trebuie avut grija deoarece daca sunt scoase ureterele la piele si urmeaza inca o operatie pt reimplantare in acest timp trebuie stimulata vezica pt a nu se atrofia.Stiu de un caz in jurul Timisoarei un baietel a stat cu ureterele la piele si vezica i s-a atrofiat a fost nevoie de reconstructie de vezica si nici acum nu este bine.Va pot ajuta cu informatii screti-mi daac doriti pe adresa de e-mail temianmirel@yahoo.com

  111. Anonim spunea...

    Buna ziua! Va rog mult daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu mai multe detalii despre clinica din Viena si costuri...am o fetita de 5 ani care la ultima ecografie cu subst de contrast i-a depistat reflux gr 3,mentionez ca acum 3 luni cand am efectuat cistografia avea reflux gr 2,care si acesta recidivase dupa 1 an de tratament.Multumesc anticipat!
    mirelutza_sweet28@yahoo.com

  112. StrawberryLily spunea...

    buna seara. copilul meu de 11 luni are hidronefroza cu reflux grad IV. Doamna Miruna imi puteti da detalii despre clinica din Viena va rog , cat costa si cat dureaza programarea.Va rog sa imi raspundeti pe adresa de mail : cpetrovai@yahoo.com
    Va multumesc,
    Doamne ajuta!!!

  113. StrawberryLily spunea...

    scuze ca deranjez ai primit ceva informatii despre clinica din Viena?Daca ai primit poti sa imi trimiti si mie mailul cu informatiile?adresa este cpetrovai@yahoo.com
    Mersi mult

  114. Anonim spunea...

    Vladu_andreea2000@yahoo.com

  115. Anonim spunea...

    Am o fetita de 9 luni cu rvu gr 3 si megautetere va rog da ti mi datele de contact de la clinica din viena va multumesc mult andreeasingurica2001@yahoo.com

  116. Unknown spunea...

    va astept pe fb pe grupul "copii cu probleme renale" pt a impartasi din informatii si experiente.

  117. Anonim spunea...

    Spitalul este St. Anna Kinderspital. Adresele de mail si telefonul se gasesc pe site. Sper sa va ajute informatia.

  118. Unknown spunea...

    Buna ziua, sunt programat sa fac ecografie(sonovue)cu substantial de contrast la Regina Maria baietelului meu de 4 ani, i-mi puteti spune daca tot aici a-ti facut ecografie si daca da cum a secure?va multumesc

  119. Anonim spunea...

    Buna ziua! Am si eu un baietel de 6 luni cu hidronrfroza gd 3/4. As dori si eu informatii despre clinica din viena ,va rog: care sunt costurile, numele doctorului si cum se poate ajunge acolo? Adresa mea de mail este ioio28@yahoo.com, tel. 0740145101.

  120. Unknown spunea...

    buna
    Draga Miruna imi trimiti si mie detalii despre spitalul din Viena cat si costuri pe adresa rebecca_simirea@yahoo.com. Am baietelul meu de 7 luni care are hidronefroza de gradul 3 si megaureter pe partea dreapta cu dilatatie de 34mm si trebuie operat, doar ca din pacate nu am incredere in medicii nostri.

  121. Unknown spunea...

    A fost o operatie clasica, iar acum suntem trecuti deja de cea de-a doua operatie-cea de reimplantare a ureterelor. Prima interventie mi se pare ca a fost o joaca pe langa cea de-a doua. Dupa operatia de reimplantare am stat 25 de zile in spital iar recuperarea a fost foarte grea. Acum e bine, dar a ramas cu un grad mic de reflux.

  122. Unknown spunea...

    Buna ziua,

    Ma puteti ajuta cu informatii despre procedura de efectuare a investigatiilor clinice (programare, timp, costuri), a operatiei, costuri, timp de spitalizare la spitalul din Viena si orice alte informatii utile?
    Adresa de email: mia20cta@yahoo.com
    Multumesc frumos!

    O zi buna!

  123. Anonim spunea...

    Daca ma puteți ajuta si pe mine cu aceleași informatii- fetiță mea de 1 luna are hidronefrita gr.4 rinichi stâng.multumesc- maill-ella_ella_ella_2009@yahoo.com

  124. Unknown spunea...

    Bună ziua,as dori și eu mai multe detalii despre clinica din viena

  125. Miruna blogs spunea...

    Buna ziua,

    sa imi lasati o adresa de e-mail. Altfel, gasiti tot felul de detalii in continutul posturilor mele sau in comentariile lasate de alte persoane. Sa stiti, oricum, ca informatiile mele sunt din 2010 si 2011.

    Numai bine
    Miruna

  126. Anonim spunea...

    Am acordat împrumuturi companiilor și persoanelor fizice cu o rată a dobânzii rezonabilă de 2%. E-mail la: (anggadiman1@gmail.com) dacă sunteți interesat de oferta de împrumut.

  127. John Ahmed spunea...

    Sunt creditor privat și Investor, aveți nevoie de un legit, onest, reputat și împrumut rapid? Finanțări pentru Xmas? Pot să vă ajut cu 100% împrumuturi garantate, vă ofer afaceri și împrumuturi individuale pentru a finanța mai mult, de asemenea, avem tot felul de proiecte. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la: russell.credit40@gmail.com

  128. Silvana spunea...

    Bună. Avem și noi un băiețel cu hidronefroza gr V și cautam urgent ajutor în străinătate dar nu știm unde și nici cum se procedează. Aici vor sa facă nefrectomue totala sper afara sa reușim sa salvam rinichii . Te rog ajuta-ma sa reușesc adresa mea e silvana_ups@yahoo.com Mulțumesc.

  129. Unknown spunea...

    Bună, sunt în aceeași situație ca dvs.imi puteți da niște informații despre cum ați procedat, va mulțumesc mult, 0740672989

  130. Anonim spunea...

    Buna, din pacate ne confruntam cu infectii urinare repetate. Se poate sa ne trimiteti detalii legate de spital / medic/costuri/programare. Multumesc

    Adresa de e-mail:ianndra@yahoo.com

  131. Anonim spunea...

    Sunt doamna Elizabeth Olivia. Mulțumesc dlui Roland Fredrick că mi-a făcut să-mi primesc împrumutul astăzi, de asemenea, puteți primi împrumutul de la el cu încredere în mine. Puteți împrumuta cu ușurință bani pentru perioade de 1 până la 30 de ani la o rată a dobânzii de 2% și, prin urmare, nu există garanții, finanțare rapidă. Dacă sunteți interesat de oferta de împrumut, Aplicați pentru împrumut rapid și convenabil pentru a plăti facturile sau Căutați finanțare pentru a vă crea propria afacere? contactați Roland Fredrick astăzi la Marea Britanie prin e-mail: rolandfredrickloaninsuranceplc@gmail.com sau Whats App Number +1 (845) 731 5341 Contactați-l pentru a obține un împrumut autentic acum

  132. Anonim spunea...

    Buna ziua. Puteti sa-mi dati si mie mai multe detalii. Adrianamarinela20@yahoo.com
    Multumesc si multa sanatate!

  133. Anonymous spunea...

    VREAȚI NICIODATĂ UN SOCIETATE DE ÎMPRUMUT A AFACERII?

    Am oferit peste 20 de miliarde de dolari în împrumuturi de afaceri pentru peste 30.000 de proprietari de afaceri la fel ca dumneavoastră. Folosim propria noastră tehnologie de risc desemnată pentru a vă oferi dreptul la împrumut de afaceri pentru a vă putea dezvolta afacerea. Serviciile noastre sunt rapide și fiabile, împrumuturile sunt aprobate în termen de 24 de ore de la aplicarea cu succes. Oferim credite de la o gamă minimă de 10.000 $ la un maxim de 1 miliard de dolari.

    Te afli într-un pic de probleme cu facturile neplătite și nu știi în ce direcție să merg sau unde să te întorci? Dar despre găsirea unei firme de renume pentru consolidarea datoriilor, care vă poate ajuta să reduceți rata lunară, astfel încât să aveți opțiuni de rambursare la prețuri accesibile, precum și să respirați atunci când vine vorba de sfârșitul lunii și facturile trebuie plătite? Serviciul de împrumut instant este răspunsul. Reduceți plățile pentru a ușura
    solicitați cheltuieli lunare. E-mail (instantloanservice60@yahoo.com)


    Serviciile noastre includ următoarele:

    * Împrumut de proprietate Achiziții
    * Credite pentru camioane
    * Imprumuturi personale
    * Împrumuturi de consolidare a datoriilor
    * Credite auto
    * Credite de afaceri
    * Împrumuturi pentru educație
    * Credit ipotecar
    * Credite de refinanțare
    * Imprumut pentru casa

    Vă oferim un împrumut cu o rată scăzută a dobânzii de 2% și o durată a împrumutului de la 1 până la 30 de ani pentru a rambursa împrumutul (sigur și negarantat). Nu țineți problemele financiare pentru dvs. pentru a nu fi stăpânul datoriilor sau stresul financiar. NOTĂ: Țineți minte că va dura doar mai puțin de 24 de ore pentru a vă procesa fișierul este 100% garantat, indiferent de Credit Score.We sunt certificate și intimitatea dvs. este 100% sigură cu noi. Nu vă faceți griji
    împrumuturile sau finanțările.


    Cu stimă,
    Dr. Jorge Jimenez

  134. Unknown spunea...

    Numele meu este Alex Jack din Statele Unite. Vreau să-i mulțumesc lui Christy Walton, care ma ajutat să obțin un împrumut. În ultimele trei luni, am căutat un împrumut pentru a-mi achita datoriile, toată lumea a încercat să mă bată din banii mei până când i-am cunoscut pe Christy Walton. ea a reușit să-mi dea un împrumut de 300.000 de euro. ea vă poate ajuta, de asemenea. ea a ajutat și alți colegi de-ai mei. Dacă aveți nevoie de ajutor financiar, contactați compania prin e-mail (christywalton355@gmail.com) Cred că vă poate ajuta. Contactați-i pentru a obține ajutor, așa cum ma ajutat. de mai jos sunt cuvintele ei de încurajare pentru cei care caută un creditor legit și onest creditor privat contactați compania prin e-mail (christywalton355@gmail.com)

  135. Unknown spunea...

    Buna Miruna. Am un baietel de 2 luni cu hidronefeoza grad 2 si chisturi pe rinichiul stang. Am dori sa mergem in Viena. Ajuta-ma te rog cu mai multe informatii despre doctori si numele clinicii la care ai fost tu. Adresa mea de mail: maria_roxana1994@yahoo.com

  136. Unknown spunea...

    Pe grupul de FB "copii cu probleme renale" sunt aorox 1000 de parinti care va pot oferi contacte din alte tari:Austria, Germania, Belgia, Italia, Franta etc

  137. Anonim spunea...

    Sunteți în revizuire a datoriilor sau administrație? Ești pe lista neagră? Te lupți pentru a-ți face față plățile lunare? Doriți să cumpărați o casă, un automobil sau un împrumut de afaceri, dar vă aflați în revizuirea datoriilor sau în administrare? Dacă ați răspuns DA la oricare dintre întrebările mele? Contactați-ne prin e-mail: nortonfinance2017@gmail.com

  138. Elena Nino spunea...

    Împrumutul oferă încredere și seriozitate. Sunt o persoană fizică care oferă un împrumut între persoane fizice și companii, pentru toate celelalte informații, vă rugăm să ne contactați la: elenanino0007@gmail.com

  139. Daniela Dinu spunea...

    Băiatul meu a fost diagnosticat cu megaureter obstructiv bilateral ,îmi puteți da detalii despre interventia chirurgicală ,s-a intervenit endoscopic? adresa mea de email danielaloredanadinu@gmail.com

  140. Unknown spunea...

    Buna Miruna,

    Baietelul nostru are 7luni si este diagnosticat cu megaureter drept grad II.
    Pana acum a facut o singura infectie pe care o tratam. Suntem in etapa de investigatii.
    Te rog frumos daca se poate sa imi spui in cateva cuvinte care ar fi etapele urmatoare ( eventual sa imi recomanzi si doctori de la noi) si sa imi dai si mie contactul ( cum se numeste spitalul,doctor, costuri, etc) pentru spitalul din Vienna.
    Speram sa nu fie nevoie sa ajungem acolo dar este bine sa le am.
    Adresa mea de mail este stefaniaelenanae@gmail.com.
    Iti multumesc frumos si multa sanatate.


  141. Mr Greg Ivanovic spunea...

    Economisiți bani în căutarea unui împrumut de afaceri sau împrumut de investiții pentru un împrumut rapid și convenabil pentru a plăti facturile și a căuta finanțare pentru a vă crea propriile proiecte de afaceri pe cea mai ieftină rată a dobânzii de 2%. contactați-ne astăzi prin: unicreditloantransferplc@mail.ru sau Ce este numărul aplicației +1 (845) 731 5341

  142. Unknown spunea...

    Buna ziua.Fetita mea are 10 luni si a fost diagnosticata cu hrdronefroza gr4 la rinichiul drept.Va rog din suflet daca imi puteti lasa mai multe detalii despre clinica,doctor,costuri din Viena.Va multumesc!adresa mea este cristina23121991@yahoo.com

  143. Unknown spunea...

    Imi cer scuze
    Adresa corecta este cristina23121991@gmail.com

  144. Fatma Wati spunea...

    Numele meu este FATMA WATI, vreau să folosesc acest mediu pentru a sfătui pe toată lumea să vă fie atent în obținerea unui împrumut de pe Internet pentru că atât de mulți creditori de internet aici sunt toți escrocii și ei doar împărtășesc povești pentru a te înșelăci din banii tăi, un împrumut de 200.000 de euro de la o femeie din Germania și am pierdut suma de 8.000 de euro fără a primi împrumutul,

    La această dată, 27 septembrie 2016, prietena mea Wulan Sari din locul meu de muncă mi-a spus cum a solicitat un împrumut de la GLOBAL FINANCE LIMITED și în cele din urmă a primit împrumutul. Niciodata nu am crezut-o pana nu am mers cu ea in banca pentru ao confirma si am fost uimit pentru ca am pierdut o multime de bani doar pentru a obtine un imprumut pentru familia mea.

    Poate ALLAH a binecuvântat pe Doamna Bună pentru ceea ce mi-a făcut pentru mine și pentru casa mea, i-am spus prietenei mele să mă prezinte mamei bune. Augusta Ibramhim, GLOBAL FINANCE LIMITED, a făcut-o și am cerut un împrumut de 500.000 euro.

    Am respectat termenii și condițiile de împrumut ale companiei și cererea mea de credit a fost aprobată pentru mine fără stres și dificultăți.

     În cele din urmă, am primit împrumutul în contul meu bancar și i-am sunat pe prietena mea ANNABELLE JOHNSON că am primit împrumutul și am introdus, de asemenea, atât de mulți oameni bunei mame doamna Augusta Ibramhim.

    Vreau ca tu să citești mărturia mea să contactezi mama bună dacă ai nevoie de un împrumut, ca să depui mărturie și despre bunăvoința mamei bune.

    așa că eu folosesc această cale pentru a informa pe toți românii și alte persoane care este oportun să citească mărturia mea și el sau ea are nevoie de împrumuturi pentru a contacta
    Doamna Augusta Ibramhim prin EMAIL: (augustaibramhim11@gmail.com)

    Cu toate acestea, puteți să mă contactați dacă aveți nevoie de alte informații prin EMAIL: fatmaf24wati111@gmail.com
    De asemenea, puteți lua legătura cu prietenul meu ANNABELLE JOHNSON prin intermediul EMAIL-ului: annabellej24johnson111@gmail.com

    Încă o dată vă mulțumesc tuturor că ați citit mărturia mea și că ALLAH poate continua să ne binecuvânteze pe toți și să ne dea viață lungă și prosperitate

  145. Fatma Wati spunea...

    Buna,
    Cauți un împrumut? esti la locul potrivit pentru solutiile tale de credit chiar aici! GLOBAL FINANCE LIMITED oferă împrumuturi companiilor și persoanelor fizice la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 2%. pentru tot personalul sau persoanele, vă rugăm să ne contactați pentru ajutor financiar imediat sau stres, suntem mândri de angajamentul nostru față de clienții noștri; Desigur, împrumuturi personale, împrumuturi auto, împrumut de afaceri / de investiții, împrumut pe termen scurt pentru a începe să te gândești la obținerea unui împrumut? Ești serios nevoie de împrumuturi urgente pentru a începe propria afacere? Ești în datorii? Aceasta este sansa ta de a-ti atinge dorinta, acordam imprumuturi personale, imprumuturi si credite corporative si orice fel de imprumut, ne poti contacta la un imprumut accesibil acum
    contactați-ne.Email: augustaibramhim11@gmail.com

    APPLICATION DATA:

    1) Numele complet:
    2) Țara:
    3) Adresa:
    4) Stat:
    5) Sex:
    6) Starea civilă:
    7) Ocupatia:
    8) Număr de telefon:
    9) Poziția curentă la locul de muncă:
    10) Venit lunar:
    11) Suma imprumutata necesara:
    12) Durata împrumutului:
    13) Scopul împrumutului:
    14) Religia:
    15) Ați aplicat înainte:
    16) Data nașterii:
    Mulțumesc.

  146. Diana Lupu spunea...

    Buna seara!As dori si eu numele clinicii din Viena si date de contact,pentru un bebelus cu malformatie complexa.Multumim din suflet!Adresa mail:blondys_p@yahoo.com

  147. Elena Nino spunea...

    Dragi solicitanți de împrumut

    Sunteți în dificultate financiară? Vrei să începi propria afacere? Această societate de împrumut a fost înființată în întreaga lume cu scopul de a ajuta săracii și oamenii cu dificultăți financiare de viață. Dacă doriți să solicitați un împrumut, reveniți la noi cu detaliile de mai jos pe e-mail: elenanino0007@gmail.com

    Nume:
    Suma imprumutata necesara:
    Durata împrumutului:
    Numar de mobil:

    Mulțumesc și Dumnezeu să binecuvânteze
    ÎNCREDERE
    Elena

  148. Jean Carlos spunea...

    Aveti nevoie de un imprumut pentru a incepe afacerea sau pentru a va plati facturile si o finantare corporativa pentru bunuri imobiliare si orice tip de finantare a afacerii ( creditplusfinance11@gmail.com sau Whatsapp +16234044993 ). Oferim deasemenea imprumuturi persoanelor, firmelor si organismelor juridice la rata dobânzii de 3%. Oferim împrumut persoanelor serioase care sunt interesate de împrumut dacă sunt interesați de acest e-mail: Creditplusfinance11@gmail.com sau Whatsapp +16234044993

  149. Novo mesto spunea...

    Mărturie de restaurare cu ajutorul Martinez Lexie (bishopelijahloanfirm002@hotmail.com) SAU WhatsApp: +2349035555247

    Am fost în mizerie financiară pentru ultimele luni, sunt o mamă singură cu copiii să aibă grijă. Numele meu este Renee Joan Rothell, iar eu sunt din Ridley Park, Pennsylvania. Acum câteva săptămâni, prietenul meu mi-a vizitat și, în timpul discuției noastre, mi-a povestit despre episcopul Elijah din (bishopelijahloanfirm002@hotmail.com) că mă poate ajuta din situația mea financiară, nu am crezut niciodată pentru că am cheltuit atât de mulți bani pe diferite creditorii de împrumut care nu au făcut altceva decât să fugă cu banii mei. Ea a sfătuit, am încercat pentru că ea și câțiva dintre colegii ei au fost salvați și de acest împrumutător din Godsent, cu împrumuturi pentru a-și reînvia afacerile pe moarte și pentru a-și achita facturile. așa că l-am trimis prin poștă și mi-am explicat totul despre situația mea financiară și, prin urmare, m-am dus prin procesul de împrumut care a fost foarte scurt și ușor .. După ce cererea mea de împrumut în valoare de 78.000,00 USD a fost acordată, tot ce am făcut a fost să urmăresc procesarea și să coopereze și astăzi sunt un proprietar de afaceri mândru care împărtășește mărturia credincioșilor trimisi de Dumnezeu.

  150. Elena Nino spunea...

    Dragi solicitanți de împrumut

    Sunteți în dificultate financiară? Vrei să începi propria afacere? Această societate de împrumut a fost înființată în întreaga lume cu scopul de a ajuta săracii și oamenii cu dificultăți financiare de viață. Dacă doriți să solicitați un împrumut, reveniți la noi cu detaliile de mai jos pe e-mail: elenanino0007@gmail.com

    Nume:
    Suma imprumutata necesara:
    Durata împrumutului:
    Numar de mobil:

    Mulțumesc și Dumnezeu să binecuvânteze
    ÎNCREDERE
    Elena

  151. MRS KATHY HALL spunea...

    Atenţie:
    Căutați o COMPANIE DE ÎMPRUMUT FINANCIAR REAL pentru a vă oferi împrumut între 5.000 Euro și 5.000.000 Euro (pentru un împrumut de afaceri sau de companie, împrumut personal, împrumuturi pentru locuințe, împrumut auto, împrumuturi de consolidare a datoriilor, capital de risc, împrumut medical etc.)
    Sau ați fost refuzat un împrumut de la o bancă sau o instituție financiară din cauza unuia sau a celuilalt motiv?
    Aplicați acum și obțineți un împrumut financiar real și procesat și aprobat în termen de 3 zile.
    METHODIST LIMELIGHT CO-OPERATIVE COMPANY OF LOAN, noi suntem un "creditor de împrumut internațional acreditat" care acordă împrumuturi REAL FINANCIARE persoanelor fizice și companiilor cu dobândă redusă de 2% cu cartea de identitate valabilă sau pașaportul dumneavoastră internațional pentru verificare.
    Împrumutul nostru Rambursarea începe la 1 (un) an după ce ați primit împrumutul, iar durata rambursării variază între 3 și 35 de ani.

    PENTRU REALIZAREA ȘI PROCESAREA IMEDIATĂ A CERERII DE ÎMPRUMUT ÎN 2 ZILE DE LUCRU,
    Contactați-ne direct prin acest e-mail: methodistcooperativeloan@gmail.com


    Contactați-ne cu următoarele informații:

    Numele complet:____________________________
    Suma necesară ca împrumut: ________________
    Durata împrumutului: _________________________
    Scopul împrumutului: ______________________
    Data de nastere:___________________________
    Sex:_______________________________
    Starea civilă:__________________________
    Adresa:_______________________
    Oraș / Cod postal: __________________________
    Țară:_______________________________
    Ocupaţie:____________________________
    Telefon mobil:__________________________

    Trimiteți cererea dvs. de răspuns imediat la: methodistcooperativeloan@gmail.com

    Mulțumesc.
    Doamna Kathie Hall
    Director.
    SOCIETATEA DE ÎMPRUMUT PENTRU COOPERAȚII METHODIST
    E-mail: methodistcooperativeloan@gmail.com

  152. Unknown spunea...

    Aplicați astăzi pentru împrumutul dvs. urgent, deoarece această ofertă este urgentă. Și puteți, de asemenea, să aveți împrumutul dvs. Xmas fără întârziere. Contactați-ne astăzi prin e-mail: fpadoin@yahoo.com sau WhatsApp: +2349051442970

  153. Brad Jones spunea...

    Salut.
     
    Acest lucru este de a informa publicul larg că am început să oferim împrumut pentru noul an (2019) celor care au nevoie de asistență financiară urgentă. Oferim toate tipurile de împrumut cuprins între 5,000.00 și 2,000,000.00 de dolari, euro și lire la rata dobânzii de 2% pe an. Împrumutul nostru este de 100% garanție și închidem împrumutul nostru în mai puțin de 4 zile lucrătoare sau mai puțin, în funcție de cât de repede este nevoie de împrumut. Dacă aveți nevoie de un împrumut rapid și sigur, vă rugăm să ne contactați prin e-mail (bridgefs.intl@gmail.com)
     
    Semnat.
    Dl Richard Roger.
    bridgefs.intl@gmail.com
    Grupul de poduri.

  154. Brad Jones spunea...

    Salut.
     
    Acest lucru este de a informa publicul larg că am început să oferim împrumut pentru noul an (2019) celor care au nevoie de asistență financiară urgentă. Oferim toate tipurile de împrumut cuprins între 5,000.00 și 2,000,000.00 de dolari, euro și lire la rata dobânzii de 2% pe an. Împrumutul nostru este de 100% garanție și închidem împrumutul nostru în mai puțin de 4 zile lucrătoare sau mai puțin, în funcție de cât de repede este nevoie de împrumut. Dacă aveți nevoie de un împrumut rapid și sigur, vă rugăm să ne contactați prin e-mail (bridgefs.intl@gmail.com)
     
    Semnat.
    Dl Richard Roger.
    bridgefs.intl@gmail.com
    Grupul de poduri.

  155. Anonim spunea...

    Buna tuturor. Am vazut comentarii de la persoane care si-au luat deja imprumutul de la ANGGA DIMAN si apoi am decis sa-mi aplica recomandarile si acum cateva ore am confirmat in contul meu personal o suma totala de 30.000 Euro pentru care am cerut. Aceasta este o veste buna si sfatuiesc pe oricine care are nevoie de un împrumut real pentru a aplica prin e-mailul lor (anggadiman1@gmail.com) Sunt fericit acum ca am obtinut imprumutul pe care l-am solicitat

  156. Anonim spunea...

    Buna Miruna,

    Imi poti lasa adresa ta de mail pe oana_1948@yahoo.com , te rog?

    As dori sa-ti transmit mai multe informatii despre hidronefroza mea si sa-mi dai detalii despre clinica din Viena.

    Multumesc frumos,

    Zi faina in continuare !

  157. Elena Nino spunea...

    Dragi solicitanți de împrumut

    Sunteți în orice dificultate financiară? Vrei să începi propria afacere? Această societate de împrumut a fost înființată în întreaga lume cu scopul de a ajuta săracii și oamenii cu dificultăți financiare de viață. Dacă doriți să solicitați un împrumut, reveniți la noi cu detaliile de mai jos pe e-mail: elenanino0007@gmail.com

    Nume:
    Suma imprumutata necesara:
    Durata împrumutului:
    Numar de mobil:

    Mulțumesc și Dumnezeu să binecuvânteze
    ÎNCREDERE
    Elena

  158. Unknown spunea...

    Buna Miruna , băiețelul nostru are un an si cinci luni , s a născut cu o ușoară dilatație la rinichiul stâng dar la ECO nu au spus ca e ceva uzual si ca o sa i treacă in timp . Acum s facut o infecție urinară si am repetat ECO . Diagnosticul : hidronefroza grad 2-3 si litiaza renală . Te rog din suflet sa ne dai si noua detalii despre clinica din Viena , doctor si costuri. Adresa mea de mail este ionut87918791@yahoo.com. Recunosc ca suntem putin panicați si nu știm de unde sa începem . Am vorbit deja cu un necrolog de la Fundeni , Limoncu Ovidiu care ne a îndrumat sa facem un uro ct iar maine mergem la grigore Alex sa vb cu doctorul Andriescu Mircea , a spus ca trebuie sa programam o urografie. Suntem confuzi in legătura cu uro ct ul , am citit pe net ca dăunează pt copii asa mici si nu prea se bagă nimeni sa faca . Vrem sa vedem cum merge maine discuția dar luam serios in calcul si Viena . Doar ca nu avem nici o idee legat de costuri si ce si cum , unde sa mergem , la ce doctor etc. Te rog mult poate ne poti ajuta cu niște informații . Mulțumesc anticipat si sănătate multă copilului tau !

  159. Unknown spunea...

    Buna ziua , avem si noi băiețelul cu hidronefroza si litiaza renală pe părerea stanga si ne interesează cam cat costa investigațiile si operația la Viena . Mulțumesc !

  160. ion spunea...

    Buna ziua.baiatul meu are 9 luni si a fost diagnosticata cu hrdronefroza gr3-4 la rinichiul sting.Va rog din suflet daca imi puteti lasa mai multe detalii despre clinica,doctor,costuri din Viena.Va multumesc!adresa mea este ionmunteanuu@mail.ru

  161. Howard Finance spunea...

    Împrumuturile sunt disponibile

    Aveți nevoie de împrumut în numerar personal, de afaceri, împrumut negarantat, obțineți un capital de lucru negarantat? Avem programe de împrumut adaptate Pentru orice profil aplicați un împrumut cu noi astăzi pentru a vă satisface nevoile de afaceri.

    Operațiune;

    Împrumut rapid și simplu
    Proces rapid de aplicare
    Aprobări în 24-72 de ore
    Împrumut opțional pentru taxe
    Finanțare în mai puțin de 5 zile


    SERVICII DE ÎMprumut INCLUS:
    ================================
    *Imprumuturi personale.
    * Împrumuturi de afaceri.
    * Împrumuturi pentru investiții.
    * Împrumuturi de extindere a afacerilor.
    * Împrumuturi cu bani grei
    * Credite pentru construcții.
    * Împrumut pentru cardul de credit
    * Împrumut de consolidare a datoriei

    Oferim consultanță financiară pentru clienți, companii care caută finanțare de datorii / împrumuturi și caută capital de lucru pentru a începe o afacere nouă sau pentru a extinde afacerile existente.

    Părțile interesate, vă rugăm să ne contactați pentru informații suplimentare

    Poștă; Howardfinancialaid@yahoo.com
    Whatsapp: +1 (573) 279-4038
    Adresa companiei: West Ave, Hawthorne, CA.

  162. Floor Lola spunea...

    OFERTA DE ÎMprumut URGENT Vă faceți

    Aveți nevoie de vreun tip de împrumut?

    Ai nevoie de un împrumut personal?

    Ai nevoie de o afacere de împrumuturi?

    Doriți să plătiți facturile?

    Vrei să fii stabil financiar?

    Contactați-ne pentru mai multe informații

    E-mail: Mrfrankpoterloanoffer@gmail.com

  163. Alice Foster spunea...

    O zi buna

    Aveți nevoie de finanțe pentru a vă extinde sau a vă stabili propria afacere?
    Oferim împrumuturi pentru împrumuturi private, comerciale și personale, cu rate de dobândă anuale foarte mici cu 3% în decursul unui an până la 20 de ani, perioada de rambursare a oricărei părți a lumii.
    Împrumuturile noastre sunt bine asigurate pentru securitatea maximă este prioritatea noastră.
    Orice persoane interesate ar trebui să ne contacteze prin e-mail: nelsonwealthfinacialloanservic@gmail.com

  164. Roxana spunea...

    Bună ziua... Am și eu o fetita cu hidronefroza de grad 4 și as dori mai multe detalii despre clinica la care ați fost în Franța și numele dr.. Multumesc

  165. Roxana spunea...

    Bună ziua... Ma intereseaza clinica din VIENA la care ati fost... Fetita mea are o hidronefroza de gr 4 la rinichiul stâng și as dori un consult.. Multumesc

  166. Roxana spunea...

    Îmi lăsați va rog un nr de telefon pentru mai multe detalii? Sau îmi scrieți va rog un mesaj pe nr meu 0751344449...multumesc

  167. Радомир Эра spunea...

    Dacă ai avut probleme financiare, atunci este timpul să zâmbești. Trebuie doar să îl contactați pe domnul Benjamin cu suma pe care doriți să o împrumutați și perioada de plată care vi se potrivește și veți avea împrumutul dvs. în mai puțin de 48 de ore. Am beneficiat doar pentru a șasea oară de un împrumut de 700 de mii de dolari pentru o perioadă de 180 de luni, cu posibilitatea de a plăti înainte de expirarea termenului. Faceți legătura cu el și veți vedea că este un om foarte cinstit, cu inimă bună. Acest e-mail este lfdsloans@lemeridianfds.com, iar numărul său de telefon WhatApp este + 1-989-394-3740

  168. Anonim spunea...

    AFACERI FIABILE / ACASĂ / COMPANIE / PROIECT / ÎMPRUMUT PERSONAL? ÎMPRUMUTUL AFFORDABIL ESTE AICI PENTRU DUMNEZEU Apelează / Textează +1(209)643-7283 E-mail pe brianloancapital@gmail.com

    Vă simțiți într-o problemă cu facturile neplătite și nu știți ce drum trebuie să mergeți sau unde să vă orientați? Ce zici de găsirea unei firme de consolidare a creanțelor de renume, care vă poate ajuta în reducerea ratei lunare, astfel încât să aveți opțiuni de rambursare la prețuri accesibile, precum și spațiu pentru a respira când vine vorba de sfârșitul lunii, iar facturile trebuie să fie plătite? ÎMprumuturile BRIAN CAPITAL sunt răspunsul. Împrumuturile noastre sunt bine asigurate pentru securitatea maximă este prioritatea noastră, Obiectivul nostru principal este să vă ajute să obțineți serviciile pe care le meritați, Programul nostru este cel mai rapid mod de a obține ceea ce aveți nevoie într-o clipă. Reduceți-vă plățile pentru a ușura eforturile pe cheltuielile dvs. lunare.contactați-ne prin e-mail brianloancapital@gmail.com

  169. Patricia Kingsman prestamos spunea...

    Bine ați venit la PATRICIA KINGSMAN patriciakingsman.loans2016@gmail.com Scopul nostru este să oferim servicii profesionale excelente.

    Ești un bărbat sau o femeie de afaceri? Te afli într-o mizerie financiară sau ai nevoie de fonduri pentru a-ți porni propria afacere? Aveți nevoie de un împrumut pentru a începe o scară mică și o afacere medie bună? Aveți un scor de credit scăzut și vă este greu să obțineți împrumuturi de capital de la băncile locale și alte institute financiare ?.

    Împrumuturile noastre sunt bine asigurate pentru securitate maximă este prioritatea noastră, obiectivul nostru principal este să vă ajutăm să obțineți serviciile pe care le meritați, Programul nostru este cel mai rapid mod de a obține ceea ce aveți nevoie într-o clipă. Reduceți-vă plățile pentru a ușura eforturile pe cheltuielile dvs. lunare. Câștigă flexibilitate cu care poți folosi în orice scop - de la vacanțe, la educație, la cumpărături unice

    Oferim o gamă largă de servicii financiare, care includ: împrumuturi personale, împrumuturi de consolidare a datoriilor, împrumuturi de afaceri, împrumuturi pentru educație, împrumut garantat ipotecar, împrumut negarantat, împrumuturi ipotecare, împrumuturi cu plată, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi comerciale, împrumuturi auto, împrumuturi pentru investiții, Împrumuturi de dezvoltare, împrumuturi de achiziție, împrumuturi pentru construcții, cu dobândă scăzută la 2% pe an pentru persoane fizice, companii și organisme corporative. Obțineți cele mai bune pentru familia dvs. și dețineți-vă casa de vis, precum și cu sistemul nostru de împrumuturi generale

    OFERIM TOATE CĂUTURILE DE ÎMprumuturi - SOLICITĂ ÎN CREDITURI AFFORDABILE.

    Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
    Vă rugăm să ne scrieți înapoi cu informațiile despre împrumuturi;

    INFORMAȚII PRIVIND BORROWER

    1) Nume complete:
    2) Țara:
    3) Adresa:
    4) Stat:
    5) Sex:
    6) Starea civilă:
    7) Ocupatia:
    8) Număr de telefon:
    9) Venit lunar:
    10) Următorul lui Kin:
    11) Suma de împrumut necesară:
    12) Durata împrumutului:
    13) Scopul împrumutului:
    14) Data specifică pentru care aveți nevoie de împrumut:

    Dacă sunteți interesat să obțineți un împrumut, vă rugăm să ne scrieți cu cerința de împrumut.
    Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Cu stimă,
    Doamna Patricia Kingsman
    patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Așteptăm cu nerăbdare să auzim de la tine cât mai curând

    Solicitanții interesați trebuie să ne contacteze prin e-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

  170. Patricia Kingsman prestamos spunea...

    Numele meu este doamna Patricia Kingsman, suntem o nouă creditoare de împrumuturi legitime din 2020 și ne place să ajutăm orice organism care are nevoie de ajutor financiar pe care îl oferim de la 500.000,00 USD și 5.000.000,00 dolari și, de asemenea, acordăm împrumuturi în Euro mai sus, așa că, dacă aveți nevoie de ajutor, trimiteți cu drag ne trimiteți un e-mail pe: patriciakingsman.loans2016@gmail.com, astfel încât tranzacția dvs. de împrumut să poată avea loc acum veți fi cu împrumutul dvs. în următoarele 8 ore, este un transfer rapid și este în siguranță fără întârziere. Deci, e-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com dacă sunteți interesat

    E-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

  171. Patricia Kingsman prestamos spunea...

    OFERIM TOATE CĂUTURILE DE ÎMprumuturi - SOLICITĂ ÎN CREDITURI AFFORDABILE.

    Ești un bărbat sau o femeie de afaceri? Te afli într-o mizerie financiară sau ai nevoie de fonduri pentru a-ți porni propria afacere? Aveți nevoie de un împrumut pentru a începe o scară mică și o afacere medie bună? Aveți un scor de credit scăzut și vă este greu să obțineți împrumut de capital de la băncile locale și alte institute financiare ?. Solicitanții interesați trebuie să ne contacteze prin e-mail: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Împrumuturile noastre sunt bine asigurate pentru securitate maximă este prioritatea noastră, obiectivul nostru principal este să vă ajutăm să obțineți serviciile pe care le meritați, Programul nostru este cel mai rapid mod de a obține ceea ce aveți nevoie într-o clipă. Reduceți-vă plățile pentru a ușura efortul lunar cheltuieli. Câștigați flexibilitate cu care puteți folosi în orice scop, de la vacanțe, la educație, la cumpărături unice. Solicitanții interesați trebuie să ne contacteze prin e-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Oferim o gamă largă de servicii financiare, care includ: Planificare de afaceri, Finanțe comerciale și de dezvoltare, Proprietăți și credite ipotecare, Împrumuturi de consolidare a creanțelor, Împrumuturi pentru afaceri, împrumuturi private, Împrumuturi de refinanțare a locuinței cu dobândă scăzută la 2,00% pe an pentru persoane fizice, companii și organisme corporative. Obțineți cele mai bune pentru familia dvs. și dețineți-vă casa de vis, precum și cu sistemul nostru de împrumuturi generale Solicitanții interesați trebuie să ne contacteze prin e-mail: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    OFERIM TOATE CĂUTURILE DE ÎMprumuturi - SOLICITĂ ÎN CREDITURI AFFORDABILE.

    Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
    Vă rugăm să ne scrieți înapoi cu informațiile despre împrumuturi;
    - Numele intreg:
    - Suma necesară:
    - Durata împrumutului:
    - Scopul împrumutului:
    - Oras-tara:
    - Telefon:
    - Cum ați auzit despre noi:

    Dacă sunteți interesat să obțineți un împrumut, vă rugăm să ne scrieți cu cerința de împrumut. Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
    Cu stimă,
    Doamna Patricia Kingsman

    Așteptăm cu nerăbdare să auzim de la tine cât mai curând

    Solicitanții interesați trebuie să ne contacteze prin e-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

  172. Patricia Kingsman prestamos spunea...

    Salutari..
    Vă rugăm să ne contactați pentru împrumutul dvs. securizat și negarantat la o rată a dobânzii de 2%
    ........................................

    Dificultatea economiei vă afectează anul acesta? Dacă răspunsul dvs. este da, atunci aveți nevoie de un împrumut. Sunt doamna Patricia Kingsman, proprietarul unei companii de creditare Oferim împrumuturi sigure și sigure la o rată a dobânzii de 2%.

    * Sunteți stoarse financiar?
    * Cauti fonduri pentru a achita credite si datorii?
    * Cauti finantare pentru a-ti infiinta propria afacere?
    * Aveți nevoie de împrumuturi private sau de afaceri pentru diverse scopuri?
    * Caută împrumuturi pentru a realiza proiecte mari?

    Dacă aveți oricare dintre problemele de mai sus, vă putem ajuta, dar vreau să înțelegeți că acordăm împrumuturi la o dobândă de 2%.

    * Împrumutați orice până la 95.000.000 EURO.
    * Alegeți între 1 și 20 de ani pentru a rambursa.
    * Alegeți între Planul de rambursări lunare și anuale.
    * Condiții de împrumut flexibil
    Vă rugăm, dacă sunteți interesat, verificați-ne din nou prin această adresă de e-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Vă promitem o garanție de 100% că veți primi împrumutul dvs. la sfârșitul acestei tranzacții de împrumut. Nu există nicio cec de securitate, nici un control de credit

    Salutari
    Patricia Kingsman
    Firma de împrumuturi Patricia Kingsman

  173. Patricia Kingsman prestamos spunea...

    Salutare tuturor,

    Bine ați venit în viitor! Finanțarea simplificată cu compania de împrumuturi Patricia Kingsman.

    Ați căutat opțiuni de finanțare pentru noile dvs. planuri de afaceri, căutați un împrumut pentru a vă extinde afacerea existentă, vă aflați într-o problemă cu facturile neplătite și nu știți ce drum trebuie să mergeți sau unde apelează la? Ai fost refuzat de băncile tale? Firma de împrumuturi Patricia Kingsman. spune DA, când băncile dvs. spun NU. Contactați-ne deoarece oferim servicii financiare la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 2% pentru împrumuturi pe termen lung și scurt (securizate și negarantate). Solicitanții interesați ar trebui să ne contacteze pentru proceduri suplimentare de achiziție de împrumuturi.

    Serviciile includ:

    * Împrumut auto
    * Împrumut acasă
    * Împrumut pentru camion
    * Credit ipotecar
    * Împrumut de consolidare a datoriei
    * Împrumut de afaceri
    * Imprumut personal
    * Împrumut pentru studenți.

    Cu compania de împrumuturi Patricia Kingsman. puteți să vă luați la revedere de la toată criza și dificultățile dvs. financiare, deoarece suntem certificați, de încredere, de încredere, eficiență, rapid și dinamic.
    E-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Salutari,
    Doamna Patricia Kingsman

  174. Patricia Kingsman prestamos spunea...

    Suntem consultanți financiari care se ocupă de finanțele internaționale pentru orice cantitate de instrumente bancare. Ce zici de găsirea unei firme de consolidare a creanțelor de renume, care vă poate ajuta în reducerea ratei lunare, astfel încât să aveți opțiuni de rambursare la prețuri accesibile, precum și spațiu pentru a respira când vine vorba de sfârșitul lunii, iar facturile trebuie să fie plătite? Compania de împrumuturi Patricia Kingsman (patriciakingsman.loans2016@gmail.com) este răspunsul. Reduceți-vă plățile pentru a ușura eforturile pe cheltuielile dvs. lunare. Simțiți-vă liber să vă angajați facilitățile noastre închiriate, întrucât am acordat peste 2 miliarde de dolari în împrumuturi pentru afaceri către peste 25.000 de proprietari de afaceri exact ca dvs. Folosim propria noastră tehnologie de risc desemnată pentru a vă oferi împrumutul potrivit pentru afaceri, astfel încât să vă puteți dezvolta afacerea. Serviciile noastre sunt rapide și fiabile, împrumuturile sunt aprobate în termen de 8 ore de la aplicarea cu succes.

    * Imprumuturi personale
    * Împrumut de consolidare a datoriilor
    * Împrumut de student,
    * Împrumuturi pentru camioane
    * Împrumuturi auto
    * Împrumuturi imobiliare
    * Refinanțarea împrumuturilor
    * Credite de consolidare a datoriilor
    * Împrumuturi pentru educație
    * Împrumuturi agricole
    * Credite corporative
    * Împrumuturi de pornire a afacerilor

    Oferim împrumuturi de la o gamă minimă de 5.000 de euro până la maximum 500 de milioane de euro, serviciile companiei de împrumut Patricia Kingsman vă vor oferi împrumut cu o dobândă de dobândă accesibilă de 2% și o durată de împrumut de la 1 la 20 de ani pentru a rambursa împrumutul (sigur și nesigur). Scopul nostru este să oferim servicii financiare excelente profesionale. Intermediarii / Consultanții / Brokerii sunt bineveniți să își aducă clienții și sunt protejați 100%. În deplină încredere, vom lucra împreună pentru beneficiile tuturor părților implicate. Nu vă păstrați problemele financiare pentru dvs. pentru a nu fi stăpân pe datoria sau stresul financiar, motiv pentru care trebuie să ne contactați rapid pentru o soluție la problemele dvs. financiare. Pentru noi va fi o mare bucurie când veți fi financiar stabil ..
    Trimiteți-ne un e-mail prin: patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

    Cu stimă,
    Doamna Patricia Kingsman.

    Suntem certificați și oferim servicii rapide și fiabile….

  175. Patricia Kingsman prestamos spunea...

    Salutare tuturor

    Numele meu este Alexandru Avram Codrin și sunt din România vreau să vă spun tuturor solicitanților de împrumuturi că există o singură companie de împrumuturi reale care oferă împrumuturi și m-au ajutat cu împrumutul meu. Compania este compania de împrumut Macro și creditorul asta m-a ajutat cu împrumutul ei, numele ei este doamna Patricia Kingsman, deci dacă aveți nevoie de un împrumut fără a fi înșelat, mergeți acum la această companie și primiți împrumutul dvs. acolo împrumuturile sunt în siguranță și rapid e-mailul lor este patriciakingsman.loans2016@gmail.com așa că vă doresc tot cei mai buni solicitanți de împrumuturi este compania reală care oferă împrumuturi.

    E-mail: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Salutările mele tuturor

  176. Patricia Kingsman prestamos spunea...

    Bună ziua, toată lumea mă numesc Brigitta Teodora Daria Cristina sunt din România. Tocmai am primit împrumutul meu de la doamna Patricia Kingsman împrumutul companiei, sunt o companie de împrumuturi legitima din 2020 și nu a trecut mult timp am primit împrumutul de la ei și mi-am luat împrumutul de la ei astăzi și acum, după cum am postat acest mesaj, sunt foarte fericită această companie este foarte mare, așa că oricine are nevoie de un împrumut contactează această companie, sunt foarte grozave, e-mail este patriciakingsman.loans2016@gmail.com

  177. Patricia Kingsman prestamos spunea...

    Buna tuturor, numele meu este Alexandru Cristian David și sunt din România am fost pe internet și am auzit oameni spunând că au fost escrocați înainte și am nevoie urgentă de un împrumut, așa că mi-a fost teamă să solicit un împrumut online, am văzut 3 oamenii mărturisesc despre compania de împrumuturi a doamnei Patricia Kingsman că au primit un împrumut de la ea, nu am mai solicitat niciodată un împrumut și mi-a fost atât de frică că voi fi înșelat, dar am crezut ce spun oamenii și aplic de la compania de împrumuturi și totul a fost bine și mi-au spus să trimit taxa de transfer, care va fi folosită pentru a-mi transfera împrumutul atunci când mi-au spus că îmi este atât de frică, încât a fost un escrocher, așa că m-am așezat și m-am gândit la asta și m-am întors la ei și le-am spus că nu am mai făcut acest lucru înainte, dar doamna Patricia Kingsman a spus că ar trebui să am încredere în ei că o să mă ajute, așa că am făcut și am mers să trimit taxa pe care au spus că ar trebui să o trimit pentru transferul împrumutului meu chiar astăzi am primit o alertă de la Mă întorc că sunt bani pe mine cont. Astăzi sunt foarte fericit că nu am mai fost înșelat până acum și mi-am primit împrumutul o dată, acum sunt fericit și eu și familia mea vom fi fericiți și așa, oricine are nevoie de un împrumut ar trebui să solicite de la această companie, fără a fi înșelat pentru că este real și mare și mă rog ca Dumnezeu să continue să o folosească pentru a ajuta oamenii împrumuturilor de acolo. adresa ei de e-mail este patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

    Încă o dată rămân Alexandru Cristian David

  178. Patricia Kingsman prestamos spunea...

    Numele meu este Fiora Horea Iancu Sunt din România am auzit de această companie că dau împrumuturi și am mers să solicit un împrumut de la ei, am auzit oameni spunând despre înșelătorie, dar nu am fost niciodată înșelat înainte ca această companie să mă ajute cu împrumut, astfel încât oricine are nevoie de împrumut ar trebui să solicite de la ei împrumuturi este rapid și sigur acolo adresa de mail patriciakingsman.loans2016@gmail.com

  179. Anastasia Sofia spunea...

    Salutare tuturor

    Numele meu este Anastasia Sofia, sunt din România și locuiesc în orașul București. Am căutat online un împrumut și tot ce obțin sunt escroci, dar am găsit această companie de împrumut numită compania de împrumut Patricia Kingsman și am văzut oameni online mărturisesc despre faptele bune așa că am decis să încerc dacă voi fi din nou fericit, așa că am solicitat un împrumut de 350.000,00 Euro, iar creditoarea creditorului Dna Patricia Kingsman m-a asigurat că în 8 ore împrumutul meu va fi în contul meu bancar, așa că astăzi, în timp ce lucram, am văzut că banca mi-a scris un mesaj că există niște fonduri de 350.000,00 euro în contul meu și îi mulțumesc Patricia Kingsman pentru că este reală, așa că, dacă aveți nevoie de vreun împrumut online, vă rog să nu fiți înșelat, ca și mine să solicitați de la această companie, deoarece este singura companie reală care acordă împrumut online. Adresa lor de e-mail este patriciakingsman.loans2016@gmail.com

  180. Patricia Kingsman prestamos spunea...

    Numele meu este Cristina Ionela Andrea Sunt din România. Am primit împrumutul meu de la o nouă companie de împrumuturi legitima din 2020 și numele companiei care m-a ajutat cu împrumutul meu este astăzi compania de împrumuturi Patricia Kingsman, sunt cea mai frumoasă companie de împrumut pe care o am. am venit vreodată cu am solicitat un împrumut de la ei ieri și singurul lucru pe care l-am făcut a fost să plătesc taxa de transfer pe care mi-au spus că ar trebui să o plătesc și imediat fac plata în următoarele 8 ore la care am fost cu împrumutul meu, îmi pare rău că nu pot spune cât de mult m-au ajutat, dar este o sumă mare de bani, astfel încât toată lumea, dacă aveți nevoie de un împrumut real, aceasta este compania potrivită de împrumut pentru a contacta adresa de e-mail este patriciakingsman.loans2016@gmail.com

  181. Patricia Kingsman prestamos spunea...

    Buna ziua toata lumea ma numesc Sorina Crina Narcisa Doina si sunt din Romania vreau sa folosesc aceasta sansa pe care o am acum sa scriu acest mesaj pe internet daca cineva dintre voi cauta un imprumut real aceasta este compania potrivita pentru a ma contacta. o femeie de afaceri și am solicitat un împrumut la o companie legitimă din 2018, iar numele companiei este compania de împrumuturi Patricia Kingsman, aceștia ajută oamenii din 2018 și suntem în 2020 acum și tocmai am primit împrumutul de la ei, așa că dacă cineva din aveți nevoie de un împrumut și solicitați de la ei pentru că sunt adevărate. Vă rog doar persoanele care au nevoie de ajutor cu un împrumut nu vă înșelați, de aceea folosesc această șansă pentru a scrie acest mesaj pe internet dacă aveți nevoie de un împrumut legitim împrumutul se aplică de la această companie, astfel încât să nu fiți înșelat când aplicați de la compania greșită. adresa lor de e-mail este patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

    Sa aveti o zi frumoasa tuturor si va rog sa fiti toti fericiti asa cum sunt azi

  182. Patricia Kingsman prestamos spunea...

    Numele meu este Andreea Ana Joanna și sunt din România vreau să folosesc acest timp pentru a spune tuturor pe internet despre cum am primit împrumutul meu după ce am fost înșelat de 3 ori am solicitat un împrumut de la compania de împrumuturi Patricia Kingsman ieri am văzut că oamenii mărturisesc despre lucrările ei bune și despre modul în care a ajutat oamenii așa că am decis să aplic și mi-a spus ce trebuie să fac am fost speriat, dar am făcut-o azi dimineață acum am primit doar o alertă de la banca mea, acolo bani în contul meu și am verificat suma și a fost împrumutul meu sunt atât de fericit. Așadar, vreau să folosesc acest timp și să le spun tuturor celor de pe internet că această companie este reală dacă aveți nevoie de un împrumut, această companie este compania potrivită de la care să solicitați, nu vă înșelați ca mine, pentru că există escroci din aplicația lor de la această companie și tu vei fi fericit. adresa lor de e-mail este patriciakingsman.loans2016@gmail.com

  183. Patricia Kingsman prestamos spunea...

    Numele meu este Benedikte Boian Caturix, sunt din România și locuiesc în orașul Constanța. Vreau să folosesc această dată pentru a scrie pe internet că tocmai am primit fonduri de împrumut de 5 milioane de pesos de la această companie numită compania de împrumuturi Patricia Kingsman la început nu am crezut ce spun oamenii pe internet, dar am decis să încerc și eu Am solicitat împrumutul acum 2 zile și tocmai am primit un apel de la banca mea că există suma de 5 milioane de pesos în contul meu și imediat am primit o alertă de la banca mea Patricia Kingsman Compania de împrumut m-a sunat și m-a întrebat dacă am primit Împrumutul meu și le-am spus da, așa că au spus că ar trebui să aduc mai mulți oameni la compania în cazul în care cineva are nevoie de un împrumut, așa că dacă într-adevăr ai nevoie de un împrumut, aceasta este compania care trebuie să o aplice de la ei sunt foarte mari și cred acum că există o adevărată companie de împrumuturi care acordă împrumuturi și acea companie este compania de împrumuturi Patricia Kingsman, așa că, dacă cineva dintre voi are nevoie de un împrumut urgent și este important, aceasta este compania potrivită de la care să solicitați. Adresa de e-mail este patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

    În sfârșit, sunt foarte fericit și pot începe propria mea afacere acum. Mulțumesc încă o dată Patricia ești grozav și Dumnezeu să te binecuvânteze pe tine și pe compania ta.

  184. Unknown spunea...

    Numele meu este Gwendolyn Tammie Shari Sunt din România pe care vreau să-l folosesc de această dată pentru a spune tuturor celor de pe internet că există o singură companie care oferă împrumuturi reale și că compania este Patricia Kingsman. Cautam un imprumut online in ultimele 3 saptamani acum si tot ce am obtinut este ca creditorii ma scam de banii mei ca am avut ca Dumnezeu stie ca sunt atat de sarac si am vrut sa-mi omor eu, dar acolo am vazut atata lume marturisind despre această companie că au acordat împrumuturi la început nu am crezut pentru că am văzut și alte mărturii ale altor creditori și s-au transformat în toate escrocherii. Am spus să-mi dau o cerere de la această companie și să văd dacă este adevărat și imediat am aplicat mi-au spus tot ce trebuie să fac și am fost de acord și m-au asigurat că peste 8 ore o să fiu alături de împrumutul meu, au spus că utilizează un serviciu de transfer rapid. La început nu am crezut, dar am așteptat împrumutul meu înainte de 8 ore, am primit o alertă de la banca mea și să fii reținut, a fost împrumutul meu am fost foarte șocat când l-am văzut și m-am rugat lui Dumnezeu să mă direcționeze către compania potrivită cine m-a ajutat astăzi, în timp ce scriu acest lucru pe internet, acum tocmai am primit împrumutul meu de la această companie și folosesc acest timp pentru a depune mărturie altor persoane dacă aveți nevoie de un împrumut nu vă lăsați păcălit, aceasta este compania potrivită pentru aplica din. Adresa lor de e-mail este patriciakingsman.loans2016@gmail.com, iar pentru dvs. cei care nu au o adresă de e-mail numărul companiei whatsapp este +1 (575) 655-0066.

    Această companie este adevărată și grozavă dacă aveți nevoie de un împrumut acum și așteptați pentru că vă împrumutați cauza, veți fi mulțumit de această companie.

    Mulțumesc tuturor și rămân Gwendolyn Tammie Shari.

  185. Patricia Kingsman prestamos spunea...

    Bună ziua Numele meu este DeLorean Dorotthea Dumitra Sunt din România această companie Patricia Kingsman despre care oamenii vorbesc este reală nu mi-am dorit niciodată un împrumut, dar am spus doar că ar trebui să încerc această companie și să văd dacă ceea ce spun oamenii este adevărat și am solicitat un Împrumut de la ei ieri și tocmai am primit împrumutul meu astăzi de la compania de împrumuturi Patricia Kingsman oricine, dacă citiți acest mesaj și aveți nevoie de un împrumut de la această companie, deoarece acestea vă vor ajuta această companie este singura companie care oferă împrumuturi reale online. Împrumutul pe care l-am aplicat de la ei a fost de 75.000,00 dolari și în 8 ore am primit împrumutul meu, astfel încât prietenii mei să nu fie înșelați dacă aveți nevoie de un împrumut real, aceasta este compania potrivită de la care să solicitați. Dacă sunteți interesat de împrumuturi, adresa lor de e-mail este patriciakingsman.loans2016@gmail.com, iar numărul lor de WhatsApp este +1 (575) 655-0066.

  186. Patricia Kingsman prestamos spunea...

    Salutare tuturor

    Sunt Dionisie Ivantie Iuliu și sunt din Cluj-Napoca România. Am căutat un împrumut online și am fost foarte speriat că nu am mai solicitat niciodată un împrumut și am căutat foarte bine și am căutat o companie reală acolo am găsit o companie numită Patricia Kingsman și mă uit și am văzut ce spun oamenii despre această companie era adevărat, am decis să solicit un împrumut de la companie și aveam nevoie de un împrumut de 150.000,00 Euro pentru a începe o afacere atunci când am aplicat, mi-a spus tot ce trebuie să fac, am făcut-o și m-a asigurat că în 8 ore o să merg pentru a fi cu împrumutul meu am spus bine și am așteptat exact 8 ore în care îmi primesc împrumutul de la această companie, în timp ce scriu acest lucru acum nu am mai fost înșelat și această companie este grozavă, am auzit oameni vorbind despre escrocherii, dar eu nu am mai fost înșelat până acum și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta. Deci, toată lumea, dacă ai nevoie de un împrumut real, aceasta este compania potrivită pentru a aplica de la ei te vor ajuta și timpul în care îți vor spune că vei primi împrumutul tău, care este exact momentul în care vei primi împrumutul tău. Trebuie doar să scriu acest mesaj tuturor, astfel încât să nu solicitați un împrumut de la compania greșită dacă aveți nevoie de un împrumut real contactați această companie și veți fi fericiți. Adresa lor de e-mail este patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

  187. Anonim spunea...

    Bună ziua tuturor

    Numele meu este Vanessa Jodi, sunt din Brașov România. Vreau să folosesc acest timp pentru a scrie pe internet că oricine, dacă ai nevoie de un împrumut adevărat, Patricia Kingsman este compania potrivită pentru a aplica din câteva zile am avut nevoie de bani și am căutat un împrumut online, am văzut o companie și am aplicat acea companie m-a înșelat de 2 ori din banii mei, am fost atât de trist pentru că am avut nevoie de bani, așa că am decis să caut o altă companie și am aplicat de la o altă companie, aceeași companie mi-a spus să depun bani și am făcut și nu am primit niciodată împrumutul meu cum ar fi ceea ce mi se întâmplă pentru că am avut nevoie de bani urgent pentru a cumpăra o cauză de casă dacă nu primesc o casă în curând proprietarul meu va alunga eu și familia mea departe de casa lui, așa că am avut nevoie să-mi iau propria casă. Când am căutat din nou am văzut această companie Patricia Kingsman am văzut o mulțime de oameni care mi-au mărturisit despre această companie că compania este cu adevărat grozavă, așa că la început mi-a fost teamă să aplic pentru că am fost înșelat de 2 ori, așa că mi-am spus să mă încerc și să văd dacă această companie era reală, așa că am aplicat Când am aplicat mi-au spus tot ce trebuie să fac, îmi era încă frică, dar am avut încredere în ei și m-au asigurat că peste 8 ore o să fiu cu împrumutul meu, îmi doream împrumutul, iar pe ochi am primit o alertă de la banca mea că erau o sumă de 200.000 de euro în contul meu bancar și am fost foarte fericită în urmă cu ceva timp compania m-a sunat și m-a întrebat dacă am primit împrumutul meu și le-am spus că da și o mulțumesc și în timp ce scriu acest mesaj pe internet acum această companie au ajutat și cei doi frați ai mei, astfel încât oricine, dacă aveți nevoie de un împrumut adevărat, Patricia Kingsman este compania potrivită de la care să solicitați. În cazul în care aveți nevoie de bani, le puteți contacta doar prin e-mail sau whatsapp, iar adresa lor de e-mail este patriciakingsman.loans2016@gmail.com. Mulțumesc tuturor celor care mi-au citit mesajul și sunt în siguranță și aplic la această companie, deoarece veți fi mulțumit de ei.

  188. Patricia Kingsman prestamos spunea...

    My name is Laurentiu Kronid Ladinas Silviu. I am from Bucharest Romania i want to write to the internet that if you need a real loan Patricia Kingsman is the real loan company that gives loan i applied for a loan from this company last week Friday and i just received my loan from them today so everyone if you need a real loan without been scammed this is the right company to apply from thus company is truly great and they are real so many people that have been scammed if you need a loan without being scammed this is the real company that gives loans i applied for a loan from this company Patricia Kingsman and i received my loan today so anyone around the world if you need a true loan locate this company and be rest assured that this company is going to put a smile to your face. the company can be contacted via mail or whatsapp their mail address is patriciakingsman.loans2016@gmail.com and there whatsapp number is +1 (575)655-0066. Thanks to anyone that will read this message this company does not know am doing this am only doing it for people in need of a real loan to be safe.

  189. Anonim spunea...

    Sunt Brayden Wyatt Bryce pe nume sunt ofițer de poliție și locuiesc în România. În urmă cu câteva zile, căutam un împrumut online și am găsit doar oameni care mă scamau de banii mei. Chiar am nevoie de acest împrumut pentru un proiect în SUA și am fost înșelat în mai multe rânduri într-o zi când am fost fără datorie, am decis să caut din nou de data aceasta pentru o companie adevărată care acordă împrumuturi am găsit această companie numită Patricia Kingsman și o mulțime de împrumuturi. de oameni au depus mărturie despre această companie la început nu am crezut, dar am decis să aplic împrumutul pe care îl căutam a fost suma de 50.000,00 Euro pe care am aplicat-o de la această companie și mi-au spus tot ce trebuie făcut, am avut încredere în ei și i am făcut ce mi-au spus să fac și m-au asigurat că peste 8 ore o să fiu cu împrumutul meu în siguranță nu i-am crezut niciodată, dar am așteptat împrumutul meu în exact 8 ore am primit un apel de la companie că dacă Mi-am primit încă împrumutul și i-am spus nu. Mi-au spus să merg la bancă și să-mi verific contul că banca mea nu poate să-mi trimită o alertă, m-am supus și m-am dus la banca mea și să-mi verific contul pe ochi, am văzut împrumutul meu de 50.000,00 Euro în cont banii pe care îi aveam în cont înainte de 100,0 0 Euro și am găsit acum 50.100,00 Euro îmi pulsează banii, iar împrumutul meu a fost de 50.100,00 Euro. Sunt atât de fericit și mulțumesc acestei companii pentru că sunt grozave. Vreau să-mi folosesc puținul timp pentru a scrie oamenilor din România că, dacă ai nevoie de un împrumut real, Patricia Kingsman este compania potrivită pentru a aplica de la această companie nu știu că fac asta, oricine, dacă ai nevoie de un împrumut, poți contacta doar această companie prin poștă sau prin whatsapp, dar nu folosesc whatsapp așa că adresa lor de e-mail este patriciakingsman.loans2016@gmail.com

  190. Patricia Kingsman prestamos spunea...

    Numele meu este Simion Alexandru Skender și sunt din România locuiesc într-un oraș mic din Timișoara. Am căutat online un împrumut de când nu pot primi un împrumut de la banca mea și am găsit doar persoane care mă scamează de banii mei. Săptămâna trecută am fost înșelat de o companie de împrumuturi și Dumnezeu știe că sunt gata să-mi pun capăt vieții, dar mi-am spus să-mi permit să încerc și să văd dacă voi vedea o companie cinstită care este gata să vă ajute. Așa că m-am așezat și am căutat o companie și am citit atât de multe comentarii bune despre această companie Patricia Kingsman și am spus să permit să aplic și să văd dacă voi avea noroc ca și alți oameni de care mi-a fost teamă, dar mi-am dat șansa mea și am aplicat pentru un împrumut de 80.000,00 Euro i-am explicat acestei companii că am fost înșelat și mi-au spus să nu-mi fac griji că te vor ajuta că au ajutat atât de mulți oameni din țara mea. Așa că am oferit o șansă acestei companii și m-au asigurat că peste 8 ore o să fiu cu împrumutul meu nu am crezut, dar am așteptat împrumutul meu. În exact 8 ore am primit o alertă din spatele meu că contul meu a fost creditat cu 80.000,00 Euro. Mulțumesc Patricia Kinsgman această companie este trimisă de Dumnezeu. Și mi-am făcut o promisiune că voi mărturisi această companie despre cum m-au ajutat această companie nu știu că fac asta acum că le spun oamenilor de pe internet cum m-au ajutat, astfel încât toată lumea, dacă aveți nevoie de un împrumut real Patricia Kingsman este aici pentru a vă ajuta să nu vă lăsați păcăliți de oameni falsi care clamează să fie creditor. Aproape că am uitat că puteți contacta această companie doar prin e-mail sau whatsapp, iar datele de contact ale acestora sunt patriciakingsman.loans2016@gmail.com whatsapp este +1 (575) 655-0066. Această companie este reală și adevărată, astfel încât oricine citește acest mesaj și sunteți interesat să contacteze această companie, deoarece acestea sunt singurele care vă pot ajuta să vă rezolvați problemele.

  191. Anonim spunea...

    Patricia Dumnezeu te va binecuvânta pe tine și pe compania ta

    Numele meu este Veronica Rose Holly. Sunt din București România nu am nimic de spus nimănui care are nevoie de un împrumut adevărat, fără ca tu să fii înșelat, ar trebui să depun o cerere de la Patricia Kingsman pentru că am solicitat un împrumut de la această companie astăzi după ce am citit atât de multe comentarii bune și minunate despre această companie. Am solicitat un împrumut pentru a-mi plăti datoriile și tot ce aveam nevoie a fost de 50.000 de euro pentru că voi folosi și o parte din acești bani pentru a plăti taxele școlare copiilor mei. Pe măsură ce scriu acest lucru pe internet, acum am primit împrumutul meu de la această companie astăzi și sunt atât de fericit că nu am crezut niciodată că voi fi vreodată fericit din nou pentru că am trecut prin multe și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru Patricia Kingsman Dumnezeu o va binecuvânta și compania lui pentru că mi-a pus un zâmbet pe față. Așadar, oricine din întreaga lume din România și din alte țări care au nevoie de un împrumut pe asistentul dvs. este aici, iar compania este Patricia Kingsman oricine a solicitat de la compania de împrumuturi Patricia Kingsman nu va avea nicio problemă pentru că veți primi împrumutul dvs. exact în momentul în care vă spune. adresa lor de poștă a companiei este Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Încă o dată Dumnezeu să vă binecuvânteze pe Patricia Kingsman și să trăiți mult timp pentru a continua să ajutați oamenii.

  192. Patricia Kingsman prestamos spunea...

    Numele meu este Sorinah Starlene Tassa și sunt din Iași în România tocmai am primit împrumutul meu de la compania de împrumuturi Patricia Kingsman chiar acum și am auzit despre această companie și am crezut că este o companie falsă, dar acum sunt atât de fericită că această companie m-a ajutat și 100% această companie este reală, așa că oricine are nevoie de un împrumut, este compania potrivită pentru a aplica de acum am solicitat un împrumut pentru afacerea mea de 250.000,00 Euro, iar această companie m-a ajutat fără întârziere, sunt atât de fericit că mărturisesc această companie pentru că Am văzut alți oameni care o fac și sunt fericit să fiu printre oamenii care împărtășesc mărturie despre modul în care această companie m-a ajutat, astfel încât toată lumea, dacă ai nevoie de un împrumut real, asistentul tău este aici. informațiile lor de contact sunt patriciakingsman.loans2016@gmail.com

  193. Patricia Kingsman prestamos spunea...

    My name is Stefan Timotei Uta Valeriu I am from Cluj-Napoca Romania. I want to use my little time to write to the internet to people in need of a real loan that if you need a loan without getting cheated Patricia Kingsman is the right company to apply from i am a teacher of Mathematics and English and i was cheated 2 time by a fake company who clam to be lenders but i no longer worry because Patricia Kingsman has already helped me so if you need an urgent loan to do anything this company is going to put a smile to your face i have also introduced most of my friends to this company and only 2 of my friends told me they have received there loans already one of my friend received a loan of 25,000.00 Euro and the other of my friend received the sum of 15,000.00 Euro so anyone in need of an online loan apply from this company and you will be happy no doubt about that because this company is really helpful and God will continue to use them to help people in need of a loan. If you need an online loan apply from this company and contact them via this means email address patriciakingsman.loans2016@gmail.com and also you can contact them via Whatsapp +1 (575)655-0066. Regards to anyone who reads my messages.

  194. Patricia Kingsman prestamos spunea...

    Bună ziua tuturor

    Numele meu este Abiezer Petit Homme Sunt din România Vreau să folosesc acest mic timp trebuie să citesc pe internet că dacă ai nevoie de un împrumut real și legitim Patricia Kingsman este compania potrivită pentru a aplica de la am fost înșelat de 2 companii pe care le-am aplicat pentru un împrumut de la și Patricia Kingsman a fost a treia companie din care am solicitat de la am primit împrumutul meu de la compania de împrumuturi Patricia Kingsman în mai puțin de 8 ore, în timp ce compania mi-a spus, așa că oricine are nevoie de un împrumut online, fără a fi înșelat, să solicite de la Patricia Kingsman fiți sigur că veți fi mulțumit de această companie. Puteți contacta această companie doar prin e-mail sau prin adresa de mail whatsapp este patriciakingsman.loans2016@gmail.com Whatsapp +1 (575) 655-0066. Salutări oricui citește acest mesaj în toată lumea.

  195. Patricia Kingsman prestamos spunea...

    Cu respect tuturor, numele meu este Kojonka Moe și sunt din România am auzit despre oameni care mărturisesc despre această companie numită Patricia Kingsman și aceasta este prima dată când solicit un împrumut online, mi-a fost teamă să solicit un împrumut online din cauza escrocheriei pe care o văd pe internet, dar după ce am citit atât de multe mărturii despre această companie, am decis să încerc și să solicit un împrumut de la această companie numită compania de împrumut Patricia Kingsman, aveam nevoie de bani și aveam nevoie de un împrumut de 5.000,00 Euro. Așa că am aplicat și mi s-a spus ce să fac mi-a fost teamă, dar am oferit companiei o șansă să mă ajute și m-au asigurat că în mai puțin de 8 ore îmi voi primi împrumutul în cont. Nu am crezut niciodată, dar așteptam în mai puțin de 8 ore când am primit un apel de la banca mea că o sumă de 5.000,00 Euro era în contul meu și imediat banca m-a sunat am contactat compania și le-am anunțat că am primit împrumutul meu iar astăzi sunt fericit. Așadar, dacă ați dat mesajul meu și l-ați citit și aveți nevoie de un împrumut legitim să aplicați de la această companie și să fiți siguri că veți fi mulțumiți de această companie, cred că această companie este trimisă de Dumnezeu și vă rog să dureze și să continue să ajute oamenii . Contactati aceasta companie prin adresa de mail patriciakingsman.loans2016@gmail.com

  196. Viorica Waleis Viviana spunea...

    Mulțumesc lui Patricia Kingsman că m-a ajutat cu împrumutul meu, după ce au fost escrocați de 6 ori de oameni falsi care clamează să fie creditori de împrumuturi.

    Numele meu este Viorica Waleis Viviana, sunt din România și locuiesc în orașul Constanța. În urmă cu o lună am căutat un împrumut online și am văzut diferite credite pe internet și cu câteva mărturii false și am aplicat de la ele și tot ce am primit a fost escroci am aplicat mai mult de 6 companii și am fost înșelat până la capăt. Așa că am renunțat la speranță până când am decis să verific din nou dacă voi găsi ajutor în timp ce căutam și m-am stabilit să caut o companie de împrumuturi legitime. Am găsit această companie numită compania de împrumut Patricia Kingsman. Am văzut o mulțime de mărturii despre care oamenii comentează. ea, dar pentru că am fost înșelată în mai multe rânduri, am crezut că este o înșelătorie, dar am făcut ceea ce mi s-a cerut să fac și am așteptat împrumutul meu, iar doamna Patricia Kingsman mi-a spus în mai puțin de 8 ore când sunteți cu împrumutul meu în siguranță, nu am crezut pentru că am crezut că este și o înșelătorie, așa că în acea zi era ora nopții în România și m-am culcat dimineața din cuib în timp ce m-am trezit am primit o alertă de la banca mea că există bani pe contul meu și imediat am sunat la banca pentru a confirma iar directorul bancar mi-a spus să vin imediat la bancă și m-am dus imediat banca s-a deschis în timp ce managerul bancar mi-a verificat contul, am văzut o sumă de 135.000,00 Euro și i-am explicat managerului meu că am solicitat un împrumut online și banca managerul a fost șocat dacă există st sunt o companie de împrumut real și legitim online, sunt atât de fericită, mulțumesc lui Patricia Kingsman, am decis să scriu pe internet pentru că am văzut alte persoane care o fac și mărturisesc despre această companie, de aceea postez acest mesaj online tuturor celor care au nevoie de împrumut, chiar dacă ați fost înșelat înainte de a aplica de la această companie și fiți sigur că această companie nu vă va da jos. Salutări pentru oricine care îmi citește mesajul și puteți contacta această companie prin e-mail patriciakingsman.loans2016@gmail.com, de asemenea, folosesc Whatsapp, numărul care este +1 (575) 655-0066. Din nou, mulțumesc tuturor celor care îmi citesc mesajul și vă rog să fiți fericiți, deoarece sunt astăzi cu această companie, deoarece aduc mai mulți oameni în această companie pentru a vă ajuta.

  197. Patricia Kingsman prestamos spunea...

    Salut tuturor sau oricui mă numesc Vlad Toma. Sunt din București România am auzit despre această companie numită Patricia Kingsman că ajută oameni cu împrumuturi din întreaga lume. Am fost căutat cândva un împrumut online și am fost înșelat de 2 companii care a fost fals și după acel moment nu am crezut niciodată că o companie de împrumut bună ar putea veni de pe internet, am crezut că toate sunt o fraudă până când am găsit această companie numită compania de împrumut Patricia Kingsman am găsit oameni care au depus mărturie despre această companie și am fost surprins de ce am făcut nu găsiți această companie la timp. Nu am crezut niciodată ce au spus oamenii despre companie până când nu am depus cererea și i-am încercat suma pe care o căutam era mare și era pentru o proprietate imobiliară suma împrumutului a fost de 10,5 milioane de euro și așa am aplicat și doamna Patricia Kingsman a vorbit pentru mine, dar având în vedere că împrumutul meu a fost mare, a fost nevoie de doar 15 ore pentru a primi creditul meu, mi-au spus că serviciul de împrumut este de 8 ore pentru a primi împrumut. Singurul lucru pe care mi-a spus să-l fac a fost să depun taxa de transfer bancar pe care banca urma să o folosească pentru a-mi transfera împrumutul în contul meu bancar atunci când mi-a spus că odată mi-a fost teamă că este o înșelătorie, dar am spus să mă dau o încercare am depus taxa de transfer, care a fost declarată și asta a fost depus în total în mai puțin de 15 ore am primit un mesaj de la banca mea că suma de bani care a fost de 10,5 milioane de euro a fost creditată în contul meu bancar și totul despre banii detaliile și de la cine a venit au fost, iată, a fost Patricia Kingsman care m-a ajutat când am văzut-o prima dată, am fost surprinsă, nu am crezut niciodată ochii, dar era adevărat. Așa că mi-am spus mie, de la alți oameni că compania a ajutat să depună mărturie despre faptele bune, mă las să fac din cauza mea că nu este ușor să văd o companie de împrumut legitim online în zilele noastre, astfel încât oricine de oriunde are nevoie de un împrumut online fără să fie înșelat să solicite de la această companie pentru că numai asta te pot ajuta, am confirmat-o și este adevărat că sunt atât de fericit și știu că această companie va face și mai mulți oameni mai fericiți decât mine. Puteți contacta această companie prin e-mail sau Whatsapp, dar am folosit Whatsapp pentru că a fost mai rapid adresa de mail a companiei este patriciakingsman.loans2016@gmail.com, iar Whatsapp este +1 (575) 655-0066. Mulțumesc tuturor salutărilor lui Vlad Toma din București România.

  198. Patricia Kingsman prestamos spunea...

    Hi everyone. My name is Wanetta Zabrina Yedda i am from Brașov i saw people testified about this company called Patricia Kingsman loan company and it is a good thing i was also a victim of scam 3 times until i found this company called Patricia Kingsman loan company God bear me witness this company is real and legit i am a single mother of 3 kids and i work in 2 places to earn more money for me and my kids this company helped me after in explained to them the company told me not to worry that i was going to receive my loan safely i was afraid cause i was cheated before i thought the same thing was also going to happen to me but i said to my self God knows best. The company told me it was 8 hours to receive loan and i thought about it 8 hours to quick i said okay the loan amount i was looking for was 350,000.00 Euro and after i did all the company asked me to do and i sent my required information i received my loan in 8 hours time as stated. When i received my loan i said to my self God is the one who made me found this company and i have already introduced this company to 1 of my friend who also needs help so anyone here or anywhere you see this post if you need a real loan this is the only company that can help without any doubt of fail i am happy everyday because of this company and God i pray God make Mrs Patricia Kingsman last in this world so she can continue to help people in need. I contacted this company via mail which is patriciakingsman.loans2016@gmail.com. Thanks to anyone who reads my message and post.

  199. Siti Aminah spunea...

    Buna,
    Numele meu este Siti Aminah din Indonezia, vă rog să vă sugerez tuturor că ar trebui să fie foarte atenți, deoarece există atât de mulți creditori de împrumuturi false pe internet, dar sunt în continuare cei adevărați ai companiei de împrumuturi false. Am fost înșelat de 4 creditori de împrumuturi diferiți, am pierdut mulți bani pentru că am căutat un împrumut de la compania lor. Aproape am murit în proces, pentru că am fost arestat de oameni pentru că am datori.

    Aproape că am renunțat până când am cerut sfatul unei prietene care m-a prezentat creditorului inițial al împrumutului și al unei companii foarte de încredere care este mama Alicia Radu care mi-a obținut împrumutul de 800 de milioane de rupii Indonezia în mai puțin de 24 de ore, fără nicio presiune și la rata dobânzii scăzută de 2%. Am fost foarte surprins când mi-am verificat contul bancar și am găsit suma împrumutului pe care l-am solicitat fusese transferată în contul meu bancar fără întârziere sau dezamăgire, așa că am promis că voi împărtăși veștile bune, astfel încât oamenii să poată primi un împrumut ușor, fără presiune de la Mama Alicia Radu

    Vreau să ai încredere în mama Alicia Radu din toată inima, pentru că este foarte utilă în viața mea și în viața mea financiară. Trebuie să te socotești foarte norocos să ai ocazia să citești această mărturie astăzi. Așadar, dacă aveți nevoie de vreun împrumut, contactați mama Alicia Radu prin e-mail: (aliciaradu260@gmail.com)
    Puteți, de asemenea, să mă contactați prin e-mailul meu (sitiaminah6749@gmail.com) dacă aveți nevoie de informații despre cum am primit împrumutul meu de la mama Alicia Radu, sunteți foarte liber să mă contactați și vă voi răspunde cu plăcere pentru că puteți ajuta și voi alții după ce ați primit împrumutul.

  200. NURBRAYANI spunea...

    Țară: Indonezia
    WhatsApp: +62 838-3669-4853
    Adresa: Surabaya
    e-mailul meu: nurbrayani750@gmail.com
    Numele meu este Nurbrayani, vreau să mărturisesc munca bună a lui ALLAH din viața mea, din cauza economiei sărace din unele țări. Sunt oameni care caută împrumuturi între dvs.? Așadar, trebuie să fiți foarte atenți, deoarece mulți creditori de împrumuturi false sunt aici pe internet, dar sunt foarte autentici în ceea ce privește creditorii de împrumuturi false. Am fost victima unui creditor fraudulos cu 2 credite, am pierdut atâția bani pentru că am căutat un împrumut de la compania lor. Aproape am murit în proces, deoarece am fost arestat de oameni din propria datorie, înainte de a fi eliberat din închisoare și prietenul meu mi-am explicat situația, apoi m-a prezentat unui creditor credibil. Dnă Alicia Radu Am primit împrumutul meu de Rp350.000.000 de la doamna Alicia Radu foarte ușor în cele 24 de ore pe care le-am aplicat, așa că am decis să împărtășesc munca bună a lui ALLAH prin mama Alicia Radu în viața familiei mele.

    Prin urmare, dacă aveți nevoie de vreun împrumut, contactați mama Alicia Radu prin e-mail: (aliciaradu260@gmail.com)

    De asemenea, mă puteți contacta prin e-mailul meu (nurbrayani750@gmail.com)
    Numărul meu de WhatsApp: +62 838-3669-4853
    dacă aveți nevoie de informații despre cum am obținut împrumutul meu de la mama Alicia Radu